مشکل در ie

با سلام
من هر بار که Internet explorer را باز میکنم خطای زیر که در شکل پیوست شده می اید
چه کار کنم که این خطا ظاهر نشود

پیوست ها

• error.png
    error.png
    13.7 کیلوبایت · بازدیدها: 7
معمولاً 90٪ نسخه های استفاده شده ویندوز 7 در ایران کرک شده است که دارای مشکلات زیادیه

نیازی به نصب دوباره ویندوز ندارید با دوست خوبم the_king بصورت ارسال پیغام شخصی http://forum.majidonline.com/member.php?u=149826مشکلتون رو در میون بزارید تا جواب سئوال تون رو تخصصی بدن.

ودر آخر همیشه سعی کنید بجای نسخه 64b کرک شده نسخه 32b رو بر روی سیستم نصب کنید تا مشکلات کرک و ارور ها به حداقل برسه و نکته دیگر اینکه خیلی از نرم افزارهای موجود در بازار نسخه 32b رو بهتر ساپورت میکنن.

پیشنهاد :

1- حدالمقدور از ویندوزهای شرکتی معتبر و لاینسس دار استفاده بشه

2- همیشه بر روی سیستمتون از مرورگر های به روز و قدرتمند مانند : Mozilla firefox و opera استفاده کنید!

موفق باشید

اتفاقا ویندوزم 32 بیتی هستش و فایرفاکس هم دارم ولی فایرفاکس با internet download manager سازگاری نداره و و قتی هم update کنی دیگه در فایرفاکس نمی یاد و بعد از مدتی از کار می افتد

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام
من هر بار که Internet explorer را باز میکنم خطای زیر که در شکل پیوست شده می اید
چه کار کنم که این خطا ظاهر نشود
اگر Internet Explorer تان نسخه جدیدی نیست، نسخه جدید اش را داونلود کرده و نصب کنید، وگرنه
به شیوه زیر از نو Install اش کنید، ممکن است به وجود مبارک DVD ویندوز نیاز باشد :

در منوی Start ویندوز گزینه Control Panel را انتخاب کنید. در Control Panel روی عنوان Programs کلیک کنید.
در زیر بخش Programs and Features عنوان Turn Windows features on or off هست، رویش کلیک کنید.
در لیست گزینه ها تیک Internet Explorer رو برداربد، دکمه Yes را انتخاب کرده و OK کنید. اگر تنظیمات UAC
ویندوزتان فعال باشد ممکن است درخواست های تایید دیگری هم در این حین داشته باشید.

وقتی Internet Explorer به سلامتی Uninstall شد، مجددا همین مراحل را تکرار کرده و اینبار Internet Explorer
را تیک بزنید تا مجددا Install شود.

بالا