مشکل در ftp (لطفا کمک کنيد)

اين سوال و مشکلات در باره Ftp بار ها در همين فروم نيز پرسيد شده و من در اين پستها جستجو کردم و راه حلي پيدا نکردم پس از نو تاپيک ايجاد کردم
من از سرور ويندوز و از helm استفاده ميکنم .
ftp سايت سالم بود تا اينکه يک روز در حين آپلود فايل dc شودم و وقتي که مجدادا کانکت شدم جهت ريختن فايل با چنين اروري مواجه شدم:
an eror occorred that folder on the ftp server .make sure you have permission to access that folder
deitals:
the operation timed out
البته عکس ان ارور هم قبال دوستي آپ کرده بود که لينکش را ميزارم: hhttp://i1.tinypic.com/mj6b8o.jpg
لطفا کمک کنيد تا اين مشکل را حل کنم راحش چيه:

macroflash

Active Member
معمولا وقتی پسورد اشتباه بدین این Error میاد . با کسی که ازش Host گرفتید صحبت کردید ؟؟؟

bia2pc

Member
به نظر من که ربطی به dc شدن شما نداره اما همون طور که دوستمون گفتن با مدیر هاستینگتون تماس بگیرید.
یا حق

آره ربطي به dc شدن نداره البته من مشکلم به صورت خود به خودي بر طرف شد ولي نميدونم چرا کسي نميدونه اين مشکل چيه معمولن وب هاستينگها اينگونه ارور ها را ميگن که مشکل از ما نيست و ما نميدونيم
البته اعتباري نيست که بازم اين مشکل پيش نياد واقعا نميدونم اين ارور چي ميخواد بگه!!!!!!!!!!

reza_pa48

Active Member
سلام
منم همچین مشکلی داشتم با این فرق که مال من لینوکس بود.
سا پورت بهم گفت بجای اینکه با این برم ftp.a.com با این برو ftp:://a.com و فعلا که کار می کنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا