مشکل در Export از max به marvelous designer

ALI3D69

Member
همون طور که می دونین marvelous designer یه نرم افزار قوی برای ساخت لباسه.
توی آموزشهای سایتش گفته که برای اینکه کاراکترتون رو از مکس به این نرم افزار بیارین باید OpenCOLLADA رو نصب کنید. من رفتم تو سایتش و دانلودش کردم. آقاهه تو آموزشش وقتی این رو نصب می کرد دو تا پسوند خروجی تو مکس توی اکسپورت درست می شد یکی OpenCOLLADA و یکی autodesk COLLADA بود ولی برای من فقط دومی نصب می شه. طرف با اولی اکسپورت می کرد و کاراکترش اون ور با انیمیشن می اومد. برای من که اولی نصب نمی شه احتمالا مال ورژن مکشم هست (2013). OpenCOLLADA فکر کنم بیشتر از 2011 رو ساپورت نمی کنه!
وقتی با دومیه اکسپورت می کنم، توی marvelous designer انیمیشن رو ایمپورت نمی کنه! فقط کاراکتر رو با تمام لایه ای هیدن شده میاره که با اون لایه ها امکان درست کردن لباس نیست. این مشکل رو تو مادباکس هم داشتم وقتی Fbx برای مادباکس اکسپورت می کنم، آبجکتهای هیدن رو هم میاره! و این جوری سخته روی جسم کار کردن. این دو تا مشکل یکی اکسپورت و ایمپورت کردن از مکس به Md و دومی اکسورت وایمپورت کردن از مکس با مادباکس.
وثتی هم با obj اکسپورت می کنم مشکل آبجکتهای هیدن رو ندارم ولی همچنان انیمیشن رو ایمپورت نمی کنه!
با obj می شه کاراکتر ثابت رو اکسپورت کرد و لباس رو ساخت و لباس رو توی مکس متحرک سازی کرد ولی اصلا به خوبی md در نمیاد. توی این انیمیشن های معروف لباس رو با چی می سازن؟

ALI3D69

Member
چرا همه ی سولها جواب دارن به غیر از سوالهای من!!!!!
جای اشتباهی پرسیدم؟

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
من نه MD رو زیاد کار کردم نه MB ولی در مورد imp و exp باید بگم که چرا برای MB با fbx خروجی میگیری؟ مگه MB با انیمیت هم کار میکنه؟ fbx اول برای ارتباط بین maya و motion builder ساخته شده، یعنی جابجایی صحنه با جزییات انیمیت نه واسه خروجی گرفتن poly جسم، برای همین همه اجزا رو وارد میکنه.
اگه میخوای چیز خاصی از جسمت وارد نرم افزار بشه از طریق fbx اول اون اجسام و مخلفاتش رو بگیر یه save selected بگیر بعد اون save جدید رو باز کن و خروجی بگیر. به MB هم هیچ وقت با fbx خروجی نگیر.

در مورد اون ابزاری هم که گفتی به احتمال زیاد بخاطر همون ورژن مکس هست، همیشه سعی کن پروژه هات رو با ورژن های پایین تر و بهتر کار کنی تا اگه به مشکلی خوردی و دید ورژن بالاتر مشکل رو حل میکنه راحت بری به ورژن بالایی ، البت که الان مکس تا ورژن 2010 میتونه فایلت رو save کنه و بیاره واسه ورژن پایین تر.

با ورژن پایین تر کار کن که ساپورت بهتری تو پلاگین ها داشته باشی.

حق یارت

ALI3D69

Member
آخ جون بالاخره یکی جوابم رو داد!:oops:
ممنون.
الآن من یه انیمیشن ساختم که آدماش لباس ندارن. با چی بهتره لباس درست کنم؟ md که کار نمی کنه! mcloth بهتره یا cloth؟ نرم افزار بهتری هست؟ انیمیشن های معروف با چی لباس درست می کنن؟
من الآن پروژه ام رو تو مکس 2013 کار کردم. ولی وقتی تو 2011 بازش می کنم ارور می ده!

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
این نمونه کار من رو ببین، توضیحات کار رو تو پست نوشتم
با cloth عادی مکس کار کردم فکر کنم جواب کار تو رو هم همین cloth مکس بده، mCloth تازه امده، من یه سری کبودها و مشکلات رو توش دیدم ولی اگه همون ها اصلاح بشه چیز خوبی میشه.

درضمن یکی از خوبی های MD اینه که تا 16 هسته CUP استفاده میکنه ولی مثلا nCloth مایا یا mCloth و cloth عادی مکس از 1 یا خودشون رو بکشن از 2 تا هسته استفاده میکنن درضمن MD یه مقدار پیچیده ست چون باید طراحی لباس بلد باشی.

این هم لینک کاری که تو گالری همینجا گذاشتم و دوستان قابل دونستن فرستادنش تاپ گالری

ببین تا اگه باز سوالی بود جواب بدم

>>>>>>>>>>>> ویرایش

ببخشید فایل پاک شده از خود سرور، اگه تو سیستم خونم پیداش کردم برات یه جای دیگه آپ میکنم البت اگه دوست داری ببینی !!!

آخرین ویرایش:

ALI3D69

Member
همه آموزش های md رو دیدم. خیلی راحت تر از cloth مکس هست. اگه بشه کاراکتر رو ببرم توش خیلی خوب می شه.
حجمش زیاد نبود. ممنون می شم بازم آپش کنید. حتما چیز جدید برای یاد گرفتن توشش هست.

آخرین ویرایش:

ALI3D69

Member
من هنوز منتظرم که فایل رو آپلود کنید.
هر چند که بالاخره تونستم کاراکتر رو با انیمیشنش از مکس 2013 به md ببرم.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
ببخشید عزیز، سیستم رو تمیز کردم پاک شده.

توصیر هم از فایل اصلی گرفتم تصویر اصلی تو دفتره و فردا میرم دفتر، بر روی چشم، دوباره ایجادش میکنم و آپ میکنم که تو گالری هم باشه.

شرمنده عزیز دیر جواب دادم

خدا رو شکر که مشکلت حل شد.

حق یارت

جدیدترین ارسال ها

بالا