مشکل در Css

980202

Member
سلام
من تو یه سایت جامعه مجازی عضو هستم که باهاش میتوان مطلب ارسال کرد.
ادیتور ارسال مطلب این سایت قبلا Fck eDitor بود که من با ابتکاری یه کد نوشته بودم که وقتی تو قسمت نمایش کد ها میزدی یه پس زمینه خوشگل ایجاد میشد به صورت متحرک

کدی رو که هم نوشته بودم این بود درسته سادس ولی جلوه زیبایی به مطلب میده
HTML:
<div  style="background: #000000   url('http://8pic.ir/images/81a2ufbpkt794deut7a.jpg') no-repeat Fixed   bottom left; padding-left: 30px; border-radius: 25px; box-shadow: 1px   5px 8px 6px #666666;">

حال مدیرسایت همون سایت جامعه مجازی ادیتور سایتو عوض کردن. میگن ادیتور یه جوری طراحی شده که لینک های اضافی رو حذف میکنه! به جز لینک هایی img و a herf
منم ازشون راهنمایی خواستم گفتن با کد position:absolute میتونین از حذف لینک تو کد پس زمینه تون جلوگیری کنین.
منم اصلا نمیدونم position:absolute چی هستش حالا موندم با position:absolute چه تغییراتی تو کد پس زمینه خودم بدم که لینک رو حذف نکنه ممنون میشم راهنماییم کنین.

آدرس همون سایت جامعه مجازی: Miyanali.com
آدرس نمونه همون مطلبی که چند مدت پیش قبل اینکه اون کد خنثی بشه استفاده کرده بودم: http://www.miyanali.com/RezaHadi/1
مرسی

برام خیلی مهمه هزینه اش هم هر چقد باشه تقدیم میکنم.

آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
احتمالا ایشون خواسته بپیچونتت. اگر قرار بود بگه چطور میشه دورش زد پس چرا اصلا ادیتور رو ویرایش کرد؟
شایدم لینک هارو انتقال میده به مختصات نامعلوم ، در این صورت شما position لینک رو absolute میکنی و بهش مختصات top و left جدید میدی.

980202

Member
احتمالا ایشون خواسته بپیچونتت. اگر قرار بود بگه چطور میشه دورش زد پس چرا اصلا ادیتور رو ویرایش کرد؟
شایدم لینک هارو انتقال میده به مختصات نامعلوم ، در این صورت شما position لینک رو absolute میکنی و بهش مختصات top و left جدید میدی.

نه داداش نپیچونده یکی هم از این طریق درست کرده و کار میکنه و نمیزاره استفاده کنیم
ادیتورو هم واسه این ویرایش کرده که از لینک های اضافه که مثلا سایتو به یه سایت دیگه لینک میدن جلوگیری کنه که بدبختانه لینک کد ما رو هم حذف میکنه

meraj-persian

Active Member
کاربرد position :absulote اینه که به عناصر آزادی حرکت میده که در هرجای صفحه که بخوان حضور داشته باشن و برای تنظیم مکان عناصر از خواص top(فاصله از بالا) , left(فاصله از چپ) استفاده میشه.

980202

Member
کاربرد position :absulote اینه که به عناصر آزادی حرکت میده که در هرجای صفحه که بخوان حضور داشته باشن و برای تنظیم مکان عناصر از خواص top(فاصله از بالا) , left(فاصله از چپ) استفاده میشه.

ممنون از شما
حالا من این position :absulote رو چیکار کنم تو کد خودم؟ شما میتونید با کد خودم ترکیب کنید؟

kassit

Member
همچین چیزی نیست دوست عزیز.
خواسته فقط خودش رو راحت کنه.

980202

Member
ممنون
ولی میدونم هست یه نفر تونسته کدو بنویسه خودم هم دیدم ولی کدو نمیده استفاده کنیم

kassit

Member
همچین چیزی نیست دوست عزیز.
خواسته فقط خودش رو راحت کنه.

دوست عزیز من،
اگه می گفتید ایشون 6 تا دست داره یا بال داره می تونه پرواز کنه، می گفتم بله ممکنه
اما به همین صراحت بهتون عرض می کنم مطلقا چنین چیزی نه وجود داره و نه خواهد داشت.

با این حال برای اینکه ذهن عزیز شما رها بشه بهتره یه استایل absolute به لینکتون بدید
باشد که رستگار شویم ;)

[HTMLS]<a href="#" style="position: absolute;"></a>[/HTMLS]

جدیدترین ارسال ها

بالا