مشکل در align کردن در فتوشاپ

لام دوستان.
من با align کردن در فتوشاپ مشکل دارم.ولی تو برنامه هاب دبگه مانند فلشو ... به راحتی این کار رو می کنم .لطف کنید و راهنماییم کنید.
ممنونم.

meysamn2o

Active Member
مثلا ما یک لایه ی متن داریم با یه زمینه
میخوای دقیقا این متن وسط قرار بگیره
لایه رو انتخاب میکنی و در حالیکه Ctrl رو پایین نگه داشتی ، لایه زمینه رو هم انتخاب میکنی
بعد ابزار move tools یا دکمه ی v رو میزنی . بخش بالا یه نوار ظاهر میشه ، اونجا آپشن های Align رو میبینی دوست عزیز :)

Help.jpg

آخرین ویرایش:

rrss

Active Member
با اجازه از دوست عزیزم meysamn2o
دوست عزیز برای استفاده از ابزار align باید حتما هر دو لایه ، یعنی لایه عکس یا متن یا ... و همچنین لایه بک گراند باید هر دوتاشون انتخاب باشن ، بعد از انتخاب هر دو لایه ابزار align در تولبار فعال میشه و میتونی عکس یا متن یا ... را که بخوای align کنی

با اجازه از دوست عزیزم meysamn2o
دوست عزیز برای استفاده از ابزار align باید حتما هر دو لایه ، یعنی لایه عکس یا متن یا ... و همچنین لایه بک گراند باید هر دوتاشون انتخاب باشن ، بعد از انتخاب هر دو لایه ابزار align در تولبار فعال میشه و میتونی عکس یا متن یا ... را که بخوای align کنی
ممنون دادا.لطف کردی.

مثلا ما یک لایه ی متن داریم با یه زمینه
میخوای دقیقا این متن وسط قرار بگیره
لایه رو انتخاب میکنی و در حالیکه Ctrl رو پایین نگه داشتی ، لایه زمینه رو هم انتخاب میکنی
بعد ابزار move tools یا دکمه ی v رو میزنی . بخش بالا یه نوار ظاهر میشه ، اونجا آپشن های Align رو میبینی دوست عزیز :)

ممنون دادا.لطف کردی.

جدیدترین ارسال ها

بالا