مشکل در Activision برای Cs3 ( کمک ! )

Parsikade

Member
سلام،

یه مشکلی امروز صبح واسم پیش اومد که قصد دارم خود کشی کنم :razz::razz::razz::razz::razz:
من تا حالا 1000 تا CD فوتوشاپو تست کردم ولی فقط 3 تاش کار داده ... امروز بالاخره باز یه دونه که ME بود و Cs3 هم بود کار داد و منم کلی خوشحال شدم و نصبش کردم ! :cry:

اول نصب که یه کد می خواست که توی خودش بود زدم ... بعد هم که می خوای اجراش کنی هم یه Avtivision داره ، اونجا رو یه آدم مزخرف !!! بهم گفت که Activate Later رو بزن ( فکر کرد کرک داره ) ولی نباید این کارو می کردم باید عین ورژن های قبلی کد رو کپی می کردم و باز یه کد جدید می داد ...

به هر حال الان دیگه کار نمیده ! یعنی وقتی می خوام اجراش کنم می گه License Expired :razz::razz: :cry::cry::cry:

هرچی هم پاک کردم و باز نصب کردم باز نشد :-?

کسی کرکی ، راهی ، یه چیزی نداره من ازش استفاده کنم وارد برنامه شه :cry::cry::cry::cry::cry:

:sad:

Parsikade

Member
ای جانم !!! قربونت برم:D :oops:

خیلی خیلی ممنون ... حیف که در اون حدی نیستم که جبران کنم :neutral:

فقط یه چیزی تاریخو که میارم جلو باز خراب میشه ... نمیشه درستش کنم ؟

آخرین ویرایش:

bahman.psd

Member
خواهش می کنم . باید کرک جدیدش رو پیدا کنی . اگه یه روز یه برنامه خریدی و سریالش یا کرکش خراب بود لازم نیست اونو پس بدی یا بندازی دور می تونی کرکش رو دانلود کنی www.crackdb.com

Parsikade

Member
آها یعنی اگه کرک جدیدشو پیدا کنم مشکلم حل میشه دیگه ؟

باشه دنبالش می گردم !

persiangraphic

New Member
سلام.این مشکل برای من هم پیش آمده بود.ممنون از راهنمایی شما.در ضمن من عکاس هستم اگه کسی سئوالی در این مورد داره می تونم جواب بدم.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
سلام.این مشکل برای من هم پیش آمده بود.ممنون از راهنمایی شما.در ضمن من عکاس هستم اگه کسی سئوالی در این مورد داره می تونم جواب بدم.
خوشحال ميشم فعاليت بيشتر شما رو در انجمن عكاسي ببينيم.

جدیدترین ارسال ها

بالا