;مشکل در 3dmax

mitar69

New Member
دوستان عزیز ازیک نفر که تو زمینه تری دی مکس حرفه ای هس میخام که کمکم کنه بدجور گیر کردم یه نور داخل فضام هس که نمیدونم ازکجا اومده بدون اینکه به فضا نور بدم فضامو روشن میکنه پیداشم نمیکنم و یه نور خیلی شدید داره که فاتحه رندرامو میخونه
توروخدا هرکی میتونه یا کسیو میشناسه که حرفه ایه بم تلفنی چیزی بده ازش بپرسم دارم دق میکنم یکشنبه تحویل دارم هنوز رندرامو نگرفتم شیتمو نبستم
:cry:

arc.f

Member
دوستان عزیز ازیک نفر که تو زمینه تری دی مکس حرفه ای هس میخام که کمکم کنه بدجور گیر کردم یه نور داخل فضام هس که نمیدونم ازکجا اومده بدون اینکه به فضا نور بدم فضامو روشن میکنه پیداشم نمیکنم و یه نور خیلی شدید داره که فاتحه رندرامو میخونه
توروخدا هرکی میتونه یا کسیو میشناسه که حرفه ایه بم تلفنی چیزی بده ازش بپرسم دارم دق میکنم یکشنبه تحویل دارم هنوز رندرامو نگرفتم شیتمو نبستم
:cry:
دکمهh رو از کیبورد بزن.ازبین نورها اونهایی که خودت گذاشتی رو که میشناسی.بقیه رو لنتخاب وحذف کن.

mitar69

New Member
اصلا نوره انگار تو صفجه نیس با select by name امنحان کردم پیدا نشد همه نورامو حذف کردم پیدا نشد اصلا نیس تو صفحه ولی تاثیرشو میزاره

mm88mm

Member
کل آبجکت هاتو سلکت و سیو کن بعد توی یه فایل جدید بازش کن. از روش merge
اگهحذف نشد احتمالا از یکی از آبجکت های ورودی به صحنه است که نور پخش میکنه و با صحنه سازگار نیست.باید بگردی پیداش کنی اگه تعداد آبجکت های اماده زیاده خیلی سخته پیداش کنی.
اگه پروژه داخلی دیوارهای جانبی و سقف رو دوباره مدل کن کاش یه عکس میزاشتی

mitar69

New Member
آبجکت فقط یه پله برقی داشتم که اونم خیلی بررسی کردم هیچ نوری باهاش نبود حذفشم کردم ولی بازم نوره بود تو یه فایل دیگم مرج کردم بازم هیچی
ولی از یه زاویه دیگه که رندر میگیرم نور نیست فقط زاویه که میخام اون نوره هس

mitar69

New Member
من فک میکنم از این صفحه مشکیه هس نمیدونم چیه تا خالا تو هیچ رندرم نبوده اولب باره میبینمش

image.php

جدیدترین ارسال ها

بالا