مشکل در گرفتن خروجی

omid3dmax

Member
با سلام خدمت همه دوستان
نمیدونم چرا وقتی با گاما 2.2 کار میکنم همه چی وقتی رندر تموم میشه خوبه ولی وقتی کار رو سیو می کنم کارم سفید و بی رنگ میشه:-?
vray2 .2012

پیوست ها

• q.jpg
    q.jpg
    126.7 کیلوبایت · بازدیدها: 4
شما وقتی گاما روی 2.2 می زاری توی تب gamma ، قسمت output باید روی 1 باشه نه 2.2 ، که شما گذاشتی روی 2.2
اگه درست بود ، وقتی دارین سیو می کنید زیر انتخاب فرمت سیو 3 تا گزینه هست که اخرین دستی هست شاید اون روی 2.2 بوده که شما باید روی 1 بزارین.

omid3dmax

Member
شما وقتی گاما روی 2.2 می زاری توی تب gamma ، قسمت output باید روی 1 باشه نه 2.2 ، که شما گذاشتی روی 2.2
اگه درست بود ، وقتی دارین سیو می کنید زیر انتخاب فرمت سیو 3 تا گزینه هست که اخرین دستی هست شاید اون روی 2.2 بوده که شما باید روی 1 بزارین.

با سلام
درسته تمامی تنظیماتی رو که میگید اعمال کردم اونم به خاطر اینه که آموزشهایی که تا حالا دیدم اینجوری یاد داده بودن:sad:منم فکر کردم باید باین تنظیمات گاما فعال باشه :)
شما آموزش صحیح تنظیم گاما رو دارین؟ :green:اصلا لازمه که اونو دست کاری کنیم ؟:?: کاربردش چیه؟:-?

با سلام
درسته تمامی تنظیماتی رو که میگید اعمال کردم اونم به خاطر اینه که آموزشهایی که تا حالا دیدم اینجوری یاد داده بودن:sad:منم فکر کردم باید باین تنظیمات گاما فعال باشه :)
شما آموزش صحیح تنظیم گاما رو دارین؟ :green:اصلا لازمه که اونو دست کاری کنیم ؟:?: کاربردش چیه؟:-?

توی تب گاما همش روی 2.2 ، فقط output رو روی 1 بزار و اون دوتا تیک رو هم بزن .
من می گم لازمه برای اینکه یه رندر واقعی بگیری خیلی کمک می کنه ، البته باید مانیتورتون کالیبره شده باشه .

omid3dmax

Member
توی تب گاما همش روی 2.2 ، فقط output رو روی 1 بزار و اون دوتا تیک رو هم بزن .
من می گم لازمه برای اینکه یه رندر واقعی بگیری خیلی کمک می کنه ، البته باید مانیتورتون کالیبره شده باشه .

با سلام
مرسی بابت توجه و وقتی که برای من مبتدی میذاری
:green::green::rose:
منظور از کالیبره شدن مانیتور چیه؟؟؟؟؟
:shock:

rmreza

Well-Known Member
از پلاگین solid rock استفاده کن تمام تنظیمات رو اتومات انجام میده اگه آموزشش رو هم خواستی بگو تا آدرسش رو هم بدم

جدیدترین ارسال ها

بالا