مشکل در کرک solid rocks

ALI_TAKHTI

Active Member
سلام. خیلی وقته وقتی میخوام رندر سریع بگیرم یا کار دانشجویی هست از این پلاگین استفاده میکنم. قبلا راحت کرک میشد اما
امروز که ویندوز رو عوض کردم و دوبراه مکس 2012 رو نصب کردم هرچی سعی میکنم این پلاگین رو کرک کنم نمیشه. همه جور راهی رو رفتم. کرک رو میکشم رو ویو پرت هم نمیشه.
چیکار کنم؟ کسی راهی بلد نیست؟

.:BehzAd:.

Active Member
ببین علی جان کرک این solid rocks یه اسکریپت با فرمت mse هست کافی رانش کنی و کدی رو که بهت میده کپی کنی تو پلاگین تمومه دیگه هیچ چیزه خاصی داره

ALI_TAKHTI

Active Member
والا از قسمت ران اسکریپت رانش هم میکنم اما کدی نمده. کجا کد میده|؟اگه کد بده که غمی ندارم.ها؟؟؟؟

.:BehzAd:.

Active Member
بیا علی جان اینو داشته باش آخرین نسخه بدونه هیچ مشکلی در خود و کرک من خودم تازه تستش کردم.

فقط کافیه نصبش کنی و بعد اسکریپتش رو ران کنی این نسخه دیگه کد نمیده و به محض اجرا solid rocks رو کرک میکنه.

پیوست ها

• solid rock 99.4.rar
    777.4 کیلوبایت · بازدیدها: 716

ALI_TAKHTI

Active Member
مرسی دان میکنم تست کنم .اما فکر کنم این رو هم تست کردم بازم کد میخواد.اون کد رو نگفتی از کجا میشه در آورد تا داخل مکادر پلاگین وارد کرد.ها؟
راستی ربطی به ورژن ویری داره؟

ALI_TAKHTI

Active Member
اینو هم امتحان کردم بازم کد میخوااااااااااااااااااااااااد. ای خدا. این کد رو از کجا گیر بیارم

ALI_TAKHTI

Active Member
آوررررررررررررررررررررررین.آورررررررررررررررررررررررین به خودم. مشکل حل شد.
اینجا میگم تا درس عبرتی بشه برای باقی بچه ها
آنتی ویروس avast با کرک این پلاگین مشکل داره. دیسیبلش کردم مثل بنز کرک شد. همین

puma

New Member
help
سلام من نمیونم چرا این فایل mse تو کامپیوتر من نا شناختس .باید با چی رانش کنم.

faramarz2

Well-Known Member
سلام...
بچه ها من اینو نصب کردم و بعد انتی رو دیسیبل کردم و بعد اسکریپت رو ران کردم.بعد گزینه Generate License Code رو زدم ولی کدی بهم نداد.وقتی هم soild rock رو اجرا کردم بازم کد میخواست:shock:
چیکار کنم؟

ALI_TAKHTI

Active Member
وقتی آنتی ویروس رو غیر فعال کردی.
فایل کرک رو بکش بنداز تو ویو پورت.همین

Sam_3D

Member
سلام ....... دوستان این ارور واقعا" من رو کلافه کرده تا به حال با این ارور روبه رو نشدم....آنتی ویروس نود است غیر فعال کردم.....کیجن رو ران کردم حتی تو ویوپورت هم کشیدم...ولی باز هم کد می خواد..... کد هم وارد می کنم این ارور رو میده...پیغامی که میده رو گذاشتم....خواهشن کمک کنید...بد جوری لنگم...... چند سال داره با این پلاگین کار میکنم ولی این بار اوله که این جوری میشه....solid rock.jpg

Sam_3D

Member
اگه ورژن کرک ماله خود سولید راکه.فقط ایراد از آنتی ویروسه.
علی جان ممنون از راهنمائیت...ولی غیر فعال هم می کنم بازم همین ایراد رو داره.....آجه اولین بار نیست که نود نصب دارم چندین سال با همین آنتی ویروس و سولید راک دارم کار میکنم.....
ورژن کرک هم مال خود همون ورژنه...... نمیدونم دیگه چی کار کنم....خودمم هنگ کردم......

Sam_3D

Member
آقا حق با شما بود برای آنتی ویروسه........البته با ورژن 4.2.7 نود مشکلی نداره.....چون من چند روز پیش ورژن 5.0.95 رو نصب کردم .....ایرادش همین بود....یا علی......

+plus

Member
با سلام من ویروس کش ندارم ولی با اجرای اسکریپت پیغام می دهده که با موفقیت لیسانس فایل درست شد ولی بازم کار نمی کنه 3dsmax2012 32bit چی کار کنم من !!!!!!!!!!11

emadrad

Member
سلام
من این ورژنی که گذاشتین رو دانلود کردم کرکم شد ولی وقتی نرم افزار و باز میکنم اینا میاد بالا
هرطوریم بگید کرکش کردم اما نمیدونم ایرادش چیه!!!

Untitled-1.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا