مشکل در کرک کردن مایا

fii129

New Member
با سلام

من یک مشکلی در کرک کردن مایا دارم.من آن را نصب کردم و وقتی برای کرک کردن آن روی اکتیو کلیک می کنم با تصویر زیر مواجه می شوم:هم اینترنت را قطع کردم و هم آنتی ویروس.اما نمی دونم این تصویر یعنی چی؟

لینک تصویر

آخرین ویرایش:
ببین دوست عزیز.وقتی اونجایی رسیدی که یک request code داد ، اول تو کرک xforce گزینه patch رو بزن و وقتی که پیام succesfully رو دیدی ، request code رو در ایکس فورس کپی کن و اکتیویت کد رو بگیر و تو پنجره اکتیو بزن.یادت باشه هر کد اکتیوی که از ایکس فورس گرفتی ، حرف آخر اون باید Z باشه.و اون حرف Z باید در پنجره اکتیو در فیلد یک دانه مانده به آخر باشد.
موفق باشید.

fii129

New Member
توجه کنید من پس از نصب مایا زمانی که مایا را اجرا می کنم و روی اکتیو کلیک می کنم این صفحه برایم می آید نمی دونم هم مشکل از کجاست؟

حالا فهمیدم چه اتفاقی افتاده؟
فکرکنم شما از مایا 2012 یا 2013 استفاده می کنید.
خوب حالا اگه می شه مشخصات سیستم و سخت افزار رو بگید تا بگم چی شده.
و یک سوال دیگه ، هر چه قدر منتظر ماندید پنجره اکتیو ظاهر نشد؟

و یک چیزی دیگه ، شما که تو تصویر به اینترنت وصلی.
موفق باشید.

fii129

New Member
مشخصات سیستم خودم یا سیستم مورد نیاز.هر دو همخوانی داره.تازه من بدون اینرنت می خواستم کرک کنم و زمانی که می خواستم تصویر بگیرم اینترنت وصل بود

مشخصات سیستم خودم:

یک تصویر از آن گرفتم......لینک تصویر

ببین شاید ویندوز تو مشکل داره.خوب تو روی میانبر نرمافزار مایا در دسکتاپ کلیک راست کن و در تب compatibility گزینه run this program compatibility for mode رو تیک بزن و در منوی کشویی دونه دونه از ویندوز ها رو انتخاب کن و بعد او کی و بعد تست کن.یعنی برنامه رو باز کن.یادت باشه فقط در اونجا میتونی رو ویندوز های xp , vista 8 تست کنی.
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا