مشکل در کرک کردن مایا 2012 روی ویندوز 8

jalal.mehr

New Member
با سلام خدمت دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید

یک نسخه نرم افزار مایا 2012 سال پیش خریدم تا العان بر روی ویندوز 7 داشتم هیچ مشکلی نداشت اما بعد از تغییر ویندوز سیستمم به ویندوز 8 دیگه هر کار که می کنم کرک نرم افزار رو قبول نیکنه و اکتیو نمیشه کسی می تونه کمکم کنه مشکل از ویندوزه یا مدت اعتبار کرک تموم شده اگر کرک جدید دارین لطفا برام بزارین

از همه دوستان که راهنمایی میکنن تشکر میکنم:rose:

maxscript

Well-Known Member
من خودم روی ویندوز 8 نصب دارم مشکلی نداره.از چه ورژنی از ویندوز 8 استفاده می کنید همه کارهایی که برای کرک روی ویندوز 7 انجام دادید روی این ویندوز هم انجام بدید.
شما وقتی پچ رو اجرا کی کنید باید حتما Patch successful رو بهتون بده بعد اقدام به کرک کنید . پچ هم با run as administrator باز کنید

jalal.mehr

New Member
من خودم روی ویندوز 8 نصب دارم مشکلی نداره.از چه ورژنی از ویندوز 8 استفاده می کنید همه کارهایی که برای کرک روی ویندوز 7 انجام دادید روی این ویندوز هم انجام بدید.
شما وقتی پچ رو اجرا کی کنید باید حتما Patch successful رو بهتون بده بعد اقدام به کرک کنید . پچ هم با run as administrator باز کنید

با تشکر از دوست عزیز جناب maxcript

من ویندوز 8 نسخهEnterprise رو نصب کردم

برای نصب مایا هم مثل قبل که رو ویندوز قبلی نصب می کردم بعد از این که مراحل نصب تموم میشه با اجرا کردن برنامه (مایا) گزینه اکتیو رو انتخاب میکنم وبعد Request code رو کپی پیست وبعد از generate کردن activation code رو به برنامه می دم که تو این مرحله این کد رو قبول نمی کنه

maxscript

Well-Known Member
برای نصب مایا هم مثل قبل که رو ویندوز قبلی نصب می کردم بعد از این که مراحل نصب تموم میشه با اجرا کردن برنامه (مایا) گزینه اکتیو رو انتخاب میکنم وبعد Request code رو کپی پیست وبعد از generate کردن activation code رو به برنامه می دم که تو این مرحله این کد رو قبول نمی کنه
همین جا شما مایا رو با run as administrator باز کن و پچ مایا هم با run as administrator باز کن و بعد گزینه اول رو بزن فکر کنم نوشته mem patch بعد ببین چه پیغامی میده اگر successfull داد حالا باید request code رو بدی اگر error باید مشکل رو رفع کنی

jalal.mehr

New Member
به شکلی که گفتی بازش کردم و مراحل زیر رو رفتم ولی بازم نشد

Untitled1.png
Untitled2.png
Untitled.png

اگر کرک دیگه ای داری لطف می کنی بزاری برام

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا