مشکل در کرک مایا 2014

emadmax

Well-Known Member
سلام به همه ی دوستان مایا کار

آقا من چند وقته که نیت کردم یه تستی! از مایا بزنم. روی pc نصب کردم و خیلی خوب کار میکنه

اما وقتی که روی لپتاپم نصب کردم ریجستر نشد و موقع اجرای برنامه این پیغام رو میده

توی سایتهای خارجی خیلی گشتم . میگن:چی رو "ری نیم" کنم چی چی رو حذف کنم و ..... آخرش نفهمیدم چی شد! :-?

اگه کسی بتونه این مشکل رو حل کنه واقعا ممنونشم میشم.:rose:

پیشاپیش ار پاسختون ممنونم

hvo

Member
توی سایتهای خارجی خیلی گشتم . میگن:چی رو "ری نیم" کنم چی چی رو حذف کنم و ..... آخرش نفهمیدم چی شد!

اگه کسی بتونه این مشکل رو حل کنه واقعا ممنونشم میشم.

پیشاپیش ار پاسختون ممنون
من برای مایا 2012 همین مشکل رو داشتم . مشکل از کرک نیست برای یه لایسنس اصل هم ممکنه رخ بده . به لینک زیر سر بزن : من خودم مشکلم با عوض کردن ویندوز رفع شد !!!!
simplymaya.com/forum/showthread.php?t=36276r
این لینک هم هست :
http://3dgumshoe.com/maya-license-was-not-obtained/
نرم افزار مایایی که دارید رو جایی تست کردید . آیا یک بار کامل برنامه رو پاک کردید ( یعنی رجیستری نرم افزار هم پاک شده باشه ) این دو تا مورد هم که گفتم احتمالشون هست .

emadmax

Well-Known Member
.............
.....................
نرم افزار مایایی که دارید رو جایی تست کردید .........................

بله تست کردم کار کرده ....

آقا ممنون :sad:

....... . ... نشد ..... ...... مثل اینکه قسمت نیست!

به قول معروف : روم به مکس ِ خود و تری دی کار خود باشم ......

آخرین ویرایش:

emadmax

Well-Known Member
الحمدلله مشکل حل شد

راه حل :

سیستم رو به روز قبل از نصب مایا "Restore " کردم. و همه ی فایلهایی که در درایو نصب ریخته بود رو پاک کردم

و ... با گفتن یه بسم الله و کشیدن یه نفس عمیق مراحل نصب و کرک رو انجام دادم و ....

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
الحمدلله مشکل حل شد

راه حل :

سیستم رو به روز قبل از نصب مایا "Restore " کردم. و همه ی فایلهایی که در درایو نصب ریخته بود رو پاک کردم

و ... با گفتن یه بسم الله و کشیدن یه نفس عمیق مراحل نصب و کرک رو انجام دادم و ....

سلمام رفتی مایا کار کردی بازم از اخر مکس به نظرت بهتر میاد این یک چیز بدیه که منو هم درگیر کرده مثل یک قانونه اینگار
ادم هرچیزی رو که اول کار میکنه بعد چیزی بعد اون رو میره کار کنه اولی به نظرش بهتر میاد ، ایخدا هر کار میکنم برم با مایا کار کنم نمیتونم با اینکه 2 سال هم هست روش کار کردم و یاد دارم اما از اخر با همون مکس کار میکنم
زیبراش هم همینطور اول رفتم سراغ زی براش الان نمیتونم برم با Mari کار کنم !!!
سافت ایمج هم همینطور هرچی کار میکنم باز از اخر به مکس برمگردم امید وارم شما اینطوری نشی
موفق باشی خوشحال شدم مشکلت حل شد :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا