منتظرم
A amirqaen Member Oct 19, 2005 #22 سلام آقا وحید من این کار را کردم ولی نتونستم شاید من اشتباه راه را میرم خواهش می کنم یه کمی کنید من برای همین مسئله کارم نیمه تمام مونده می شه خواهش کنم که یه فایل درست شده برام بفرستید. ممنون می شم.
سلام آقا وحید من این کار را کردم ولی نتونستم شاید من اشتباه راه را میرم خواهش می کنم یه کمی کنید من برای همین مسئله کارم نیمه تمام مونده می شه خواهش کنم که یه فایل درست شده برام بفرستید. ممنون می شم.
A amirqaen Member Oct 20, 2005 #25 آقا دستت درد نکنه امشب امتحانش میکنم. مر30 یک دنیا ممنون خبرش را فردا شب مینوسم
A amirqaen Member Oct 21, 2005 #26 آقا وحيد بابت فايل ممنون كارم راه افتاد البته يه چيزي هم ياد گرفتم و رفتم و داخل فايل را نگاه كردم و منظورتون را كاملا فهميدم آقا دستت درد نكنه
آقا وحيد بابت فايل ممنون كارم راه افتاد البته يه چيزي هم ياد گرفتم و رفتم و داخل فايل را نگاه كردم و منظورتون را كاملا فهميدم آقا دستت درد نكنه
vahidmom Member Oct 22, 2005 #27 اگر نامهربون بودیم رفتیم بای برای همیشه http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=40866
A amirqaen Member Oct 23, 2005 #28 قضاوت خيلي سخته ولي من به شما حق ميدم كه دوست نداشته باشيد ديگه توي اين سايت بيان اميد وارم كه كسي كه اشتباه كرده متوجه اشتباهش بشه
قضاوت خيلي سخته ولي من به شما حق ميدم كه دوست نداشته باشيد ديگه توي اين سايت بيان اميد وارم كه كسي كه اشتباه كرده متوجه اشتباهش بشه