مشکل در پلاگین Misc و ارتباط دادن

zozze

Active Member
سلام من دارم یه آدرس یاب میسازم واسه سایتم

به یه مشکل تو کد نویسی بین پلاگین Misc و MMB برخوردم،اونم اینه که من توی آدرس یابم قرار نیست 1 دونه آدرس رو پیدا کنم میخوام آدرس های دیگه رو هم به همین روش پیدا کنم و از اونجایی که حجم پروژه بالا میره میخوام با استفاده از 1 شیئ Browser و یه عکس که توی این نمونه عکس اینترنت اکسپلورر هست این کار رو انجام بدم،حالا کاری که میخوام انجام بدم اینه اول که روی پیدا کردن آدرس کلیک میشه این کد اجرا میشه

کد:
PluginRun("MiscPlugIn","Connected")
PluginGet("MiscPlugIn","Result$")
If (Result$ = 'False') Then
  text$='اتصال شما با اينترنت برقرار نيست ، لطفا از اتصال خود به اينترنت مطمئن شويد و دوباره تکرار کنيد'
  flag=16+0+0+0+0
  param$=text$+','+CHAR(flag)
  MessageEx("Error","param$")
End
If (Result$ = 'True') Then
  URL$ = 'http://mehreganmusic.xzn.ir/adress.txt'
  PluginSet("MiscPlugIn","URL$")
  PluginRun("MiscPlugIn","CheckURL")
  **Check if url existes....
  **-------
  PluginGet("MiscPlugIn","Result$")
  If (Result$ = 'True') Then
    Hide("finding")
    Show("found")
  End
  If (Result$ = 'False') Then
    Message("Any Message String here ...","VARIABLE")
  End
  **Gets the result (True, False)
  **-------
End
Browser("Browser","http://mehreganmusic.xzn.ir/adress.txt")

که توی نمونه ای هم که گذاشتم هست، و بعد از پیدا شدن آدرس که از این طریق پیدا شد میخوام ببینم به چه روشی میتونم این آدرس پیدا شده رو به اون عکس اینترنت اکسپلورر متصل کنم ،یعنی هر آدرس جدید رو که با این کد بالا پیدا کردم،با تغییر توی کجای کد همین تصویر اینترنت اکسپلورر که توی مثال موجود هست میشه بکنمش آدرس انتفال به سایت؟

امیدوارم منظورم رو تونسته باشم برسونم

من خیلی راحت میتونم 5-6 تا از عکس اینترنت اکسپلورر که پایین هست رو روی همدیگه کپی کنم و با کلیک روی فیس بوک یا آدرس سایت اون عکسا رو Show و Hide کنم و توی هر کدوم از عکسا هم کد مخصوص به انتقال سایت رو بذارم،ولی من میخوام یه جوری باشه که چند تا عکس نخوام بذارم که حجم پروژم بره بالا و مطمئنم میشه اونا رو به هم متصل کرد با تغییر توی یه جای کد،اگر بد منظورم رو رسنوندم ببخشید مثال همراهش هست ایشالا که متوجه بشید.

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
من متوجه منظور شما نشدم. به نظر میاد هر دو کد حاضر در دکمه های جستجو و اینترنت اکسپلورر دارن کاری مشابه انجام میدن.

جدیدترین ارسال ها

بالا