با سلام میخواستم بدونم چگونه میتوان در ویژوال پاسکال فارسی نوشت با تشکر
M Mohsen_Gh New Member Mar 29, 2007 #1 با سلام میخواستم بدونم چگونه میتوان در ویژوال پاسکال فارسی نوشت با تشکر
MnavidM Active Member Mar 31, 2007 #2 Mohsen_Gh گفت: با سلام میخواستم بدونم چگونه میتوان در ویژوال پاسکال فارسی نوشت با تشکر کلیک کنید تا باز شود... ویژوال پاسکل !!!!!؟؟؟ منظورتون دلفیه ؟؟؟؟ یا پاسکال تحت ویندوز؟
Mohsen_Gh گفت: با سلام میخواستم بدونم چگونه میتوان در ویژوال پاسکال فارسی نوشت با تشکر کلیک کنید تا باز شود... ویژوال پاسکل !!!!!؟؟؟ منظورتون دلفیه ؟؟؟؟ یا پاسکال تحت ویندوز؟
peyman1987 Member Apr 2, 2007 #3 توي دلفي که ميشه ولي توي پاسکال تحت ويندوز فکر نميکنم ولي بايد مثل زبانهاي تحت داس مثل خود توربوپاسکال که از يه سري برنامه مثل سپند ميشد استفاده کرد بشه يه کارايي کرد.
توي دلفي که ميشه ولي توي پاسکال تحت ويندوز فکر نميکنم ولي بايد مثل زبانهاي تحت داس مثل خود توربوپاسکال که از يه سري برنامه مثل سپند ميشد استفاده کرد بشه يه کارايي کرد.
M Mohsen_Gh New Member Apr 2, 2007 #4 مشکل در پاسکال - تشکر با تشکر از دوستان منظور من پاسکال تحت ویندوز است من فارسی نوشتن در پاسکال تحت داس را بلدم ولی با آن روشها در پاسکال تحت ویندوز نمی توان فارسی نوشت.
مشکل در پاسکال - تشکر با تشکر از دوستان منظور من پاسکال تحت ویندوز است من فارسی نوشتن در پاسکال تحت داس را بلدم ولی با آن روشها در پاسکال تحت ویندوز نمی توان فارسی نوشت.
MnavidM Active Member Apr 4, 2007 #5 همون فایل برنامه تون رو (فایل .pas) رو تو داس باز کنید و همون جا مثلا در پاسکل فارسی رو بنویسید و بعد ذخیره کنید . بعد برگردید و از اون فایل در ویندوز استفاده کنید.
همون فایل برنامه تون رو (فایل .pas) رو تو داس باز کنید و همون جا مثلا در پاسکل فارسی رو بنویسید و بعد ذخیره کنید . بعد برگردید و از اون فایل در ویندوز استفاده کنید.