مشکل در ویژوال بیسیک ۶ پرتابل

ali.2

Active Member
چرا نرم افزار ویژوال بیسیک پرتابل که دانلود میکنم موقع اجرای منوی visual data manager خطا میده یا فایل help نداره. از چند جا دانلود کردم همینطور بودن

the_king

مدیرکل انجمن
چرا نرم افزار ویژوال بیسیک پرتابل که دانلود میکنم موقع اجرای منوی visual data manager خطا میده یا فایل help نداره. از چند جا دانلود کردم همینطور بودن
چون کلا چیزی که دانلود می کنید ناقص ئه و نسخه اصلی مایکروسافت ویژوال بیسیک نیست.
مایکروسافت ویژوال بیسیک رو اونجور ناقص نساخته اما اشخاصی برای ساختن یک نسخه کم حجم و پرتابل، اومدن بخش هایی رو ازش حذف کردن که نتیجه اش میشه همون که می بینید.
حجم فشرده setup نسخه کاملش حدود 260 مگابایت میشه. برای دانلود می توانید به لینک موجود در فایل پیوستی مراجعه کنید :

پیوست ها

• download.txt
    50 بایت · بازدیدها: 1

ali.2

Active Member
ممنون. سوال دیگه هم دارم. برنامه نویسی با نسخه ۱ ویژوال بیسیک که ۱۶ بیتی هست مشکلی در مورد اجرا تو ویندوزهای ۳۲ بیتی به وجود نمیاره؟

ali.2

Active Member
فرق بین ۱۶ بیت و ۳۲ بیت رو نمیدونم. اگه ممکنه در این مورد هم توضیحی بفرمایید.

ali.2

Active Member
من نسخه ۵ رو هم از سایت vetusware دانلود کردم که همه چیزش کامله. حتی فایل help هم سر جاشه. به نظرم این نسخه بهترینه

the_king

مدیرکل انجمن
ممنون. سوال دیگه هم دارم. برنامه نویسی با نسخه ۱ ویژوال بیسیک که ۱۶ بیتی هست مشکلی در مورد اجرا تو ویندوزهای ۳۲ بیتی به وجود نمیاره؟
سازگاری تضمین شده ای نداره اما می توانید از ابزار هایی مثل DOSBox برای اجرای بدون مشکل نرم افزار های 16 بیتی مناسب DOS در ویندوز استفاده کنید، البته با کمی دنگ و فنگ.

فرق بین ۱۶ بیت و ۳۲ بیت رو نمیدونم. اگه ممکنه در این مورد هم توضیحی بفرمایید.
فایل های اجرایی تحت DOS و ویندوز های خیلی خیلی قدیمی 16 بیتی بودند، 16 بیت فضای کمی است، مثلا در 16 بیت یک عدد صحیح بین 0 الی 65535 جا میشه، چون 2 به توان 16 میشه 65536
فرضا اگه در برنامه 16 بیتی میخواستند یک آرایه تعریف کنند، تعداد خونه های آرایه حداکثر 65536 خونه میشد، چون 16 بیت گنجایش ارقام بیشتر از این رو نداره.
برای همینه که برنامه های 16 بیتی خیلی کوچیک و کم حافظه بودند چون نمی توانستند با حافظه زیادی کار کنند.
32 بیت دو برابر 16 بیت گنجایش داره و یک عدد بین 0 الی 4294967295 داخلش جا میشه، چون 2 به توان 32 میشه 4294967296.
برای همینه که حافظه ای که در اختیار برنامه های 32 بیتی است خیلی بیشتره و میتونه با داده های بزرگتری کار کنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا