مشکل در ویو پرت

hamid22sh

Member
سلام
چاکر همه
من وقتی به سمت ی جسم زوم میکنم این طوری میشه
باید چیکار کنم؟؟؟
ممنونSnapshot_2013-03-16_024701.png

mht8181

Member
فکر می کنم برای زوم کردن از shortcut ی استفاده می کنی که در حالت editable ploy اون دکمه عملی رو آبجک انجام می کنه.

hamid22sh

Member
ن از غلطک موس استفاده میکنم
قبلا این طوری نمیشد
جدیدنا این طوری شده

راستش من اصلا متوجه نشدم !! قبل از زوم چجوریه ؟ بعد از زوم چجوریه؟ شکل زیاد واضح نیست برام

3dmad

Well-Known Member
سلام دوست عزیز

این مشکلی که میفرمایید بخاطر unit setup هست

وقتی یه پروژه رو شروع میکنید این کار جز اولین کارهاتون باشه که یه سر به اینجا بزنید: customize>unit setup و واحد مقیاستونو درست کنید و بعد هم از همون پنجره ای که باز شده واحد مقیاس سیستمتون رو هم براساس همون مقیاسی که برای صحنتون درست میکنید، درست کنید.

وقتی شما واحد مقیاس صحنتون (display unit scale ) سانت باشه باید واحد مقیاس سیستمتون (system unit setup ) هم یه چیزی در همین حدودا باشه نه کیلومتر (مثلا) . وقتی تناسب نداشته باشن (مقیاس صحنتون از مقیاس سیستمون کوچیکتر باشه ) همینجوری میشه که شده!

ولی وقتی پروژتونو شروع کردید و قبلش این کار رو انجام ندادید و مبتلا یه این مشکل شدید من چاره ای برای مشکلتون نمیدونم الا اینکه از scale استفاده کنید.و صحنتونو کلا مثلا 50 برابر کنید (اینم بدونید که بزگ کردن صحنه با scale هیچ تاثیری تو مقدار حجم صحنتون نداره پس نگران نباشید).
راستی وقتی هم میخواین روی یه جسم زوم کنید بعد از انتخاب کردنش کلید (Z) رو بزنید

ببخشید خیلی پر حرفی کردم (عوارض بیکاریه، یه چند وقتیه کارم تموم شده حوصلم نمیکشه کار جدید رو شروع کنم)

آخرین ویرایش:

farid_die

New Member
سایز آبجکت بزرگه طبق گفته دوستمون ولی می تونی U بزنی وبجای پرسپکتیو ازorthographic استفاده کنی

tiptooop

Well-Known Member
سلام عزیزانم.
عارضم خدمت شما تنظیمی هست در مکس به اسم Viewport Clipping که باید تنظیم بشه. (مثل دوربین های Vray که کلیپینگ دارن).
شما واسه اینکه اینو درست کنی مسیر زیر رو برو.
View > Viewport Configration
حالا از تب Rendering method گزینه Viewport Clipping رو تیکش رو برن. حالا OK کن.
دوتا مثلث کوچیک میان سمت راست ویوپورتت. مثلث پایینی رو بیار پایین تر تا مشکلت حل شه جیگر.

جدیدترین ارسال ها

بالا