مشکل در وارد کردن متن عربی از طریق فارسی نویس به افترافکت

massomeh1

Member
:-?متن عربی که زیروزبر داره رو می خوام از صفحات اینترنت کپی و پیست کنم در برنامه ادوبی فارسی تایپر اما بعد از تبدیل زیرو زبر بصورت اشکال ناخوانای دایره درمی آد با مریم و با لیمون امتحان کردم نشد که به وسیله اونها متن رو وارد افترافکت سی اس 5 کنم چون به شکل حروف جدا از هم و یا ناخوانا درمی آد راه حلش چیه ؟
مثلا همچین متنتی رو چطوری وارد افترافکت کنم؟
اَلسَّلامُ عَلی وَلِیِّ اللَّهِ وَ حَبیبِهِ :cry:

navvabdl

Member
متنتون رو به فارسی در فتوشاپ تایپ کنید، فایل رو psd ذخیره و اونو توی افتر به صورت کامپ ایمپورت کنید. حالا لایه متن رو در کامپ اصلی قرار داده روی اون راست کلیک کنید و گزینهConvert to Editable Text رو انتخاب کنید.

massomeh1

Member
متنتون رو به فارسی در فتوشاپ تایپ کنید، فایل رو psd ذخیره و اونو توی افتر به صورت کامپ ایمپورت کنید. حالا لایه متن رو در کامپ اصلی قرار داده روی اون راست کلیک کنید و گزینهConvert to Editable Text رو انتخاب کنید.

بله این روش که متن رو به صورت پی اس دی وارد کنم بلدم اما این کار برای متنهای زیاد دشوار و وفت گیر هست من می خواستم با همون برنامه جانبی فارسی نویس بتونم متن رو از اینترنت کپی کرده و بعد از تبدیل در برنامه فارسی نویس بصورت متن وارد افتر کنم اما به خاطر زیروزبر و عربی بودن حروف رو ناخوانا تبدیل میکنه .
درضمن گفتین لایه متن ور در افتر با راست کلیک تبدیل به متن کنم اما من راست کلیک کردم همچین گزینه ایی ندیدم !!!

navvabdl

Member
...

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    247 کیلوبایت · بازدیدها: 72
آخرین ویرایش:

massomeh1

Member
افترافکت من سی اس 5 هست و در منوی راست کلیک این گزینه نیست . مگه لایه متن رو بصورت فوتیج و فرمت پی اس دی نباید وارد کنم ؟؟؟ پس چرا این گزینه رو نداره ؟؟؟

navvabdl

Member
شما باید فایل psd رو به صورت کامپوزیت وارد کنید.بعد لایه متن رو در کامپ اصلی قرار بدید و لایه رو به متن کانورت کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا