مشکل در هنگام ورود به صفحات

babak.n

New Member
با سلام خدمت دوستان
پروژه من از چندین فایل mbd تشکیل شده در فایل اصلی exe تنظیمات صفحه در حالت full screen background نمی باشد.اما در بقیه فایل های mbd حالت تصویر بصورت full screen background می باشد.مشکل اینجاست که وقتی فایل exe را اجرا می کنم و از این صفحه به سایر فایل های mbd وارد میشوم فقط صفحه ای کاملا سیاه می آید و چیزی معلوم نیست.لطفا مرا راهنمایی کنید.:green:

محمدمهدی

Well-Known Member
والا ام ام بی یه مقدار باگ های کشف نشده و حالت های پیش بینی نشده داره. اما نمی دونم مورد شما اینطور باشه یا نه.
کلا من خودم استفاده از حالت FullScreenBackground رو در حالتی که برنامه ی شما بخواد تغییر صفحه در ویندوز بده توصیه نمی کنم. مخصوصا در ویندوز 7.
یعنی مثلا توی ویندوز 7 اگر در این حالت صفحه رو Minimize کنید احتمالش هست که برای برگشت دیگه صفحه ی اصلی بالا نیاد و بره پشت زمینه.
حالا شما یه نگاهی به دستور SetProjectParam بنداز و با دستور SysCommand هم AlwaysOnTop و برعکسش بکن ببین درست میشه. (که مثلا اگه باگ بود دورش بزنی)

اگه حل نشد، برای بررسی بیشتر شما باید یا مثال بذارید یا عکس یا دقیق توضیح بدید که چه زمانی با چه دستوری چه اتفاقی می افته.

m javad

کاربر متخصص
اگر یه چند روزی صبر کنید تا کتیبه 2.8 رو بزارم توی فروم ، یه نمونه داره برای ساخت full screen background که تقریبا امکاناتش کامل هست و هر کاری بخواهید میتونید انجام بدید

جدیدترین ارسال ها

بالا