tichismor
Member
[FONT="]سلام دوستان[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]سایت من [/FONT]infpot.ir[FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]قالبش رو خودم طراحی کردم [/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]هدر سایت زیر عکس هدر یه تیکه نارنجی رنگ گذاشتم خارج از محیط وب درست نشونش میده ولی تو وب با هر رزولیشنی که دیدم سمت راست ادامه پیدا نکرده [/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]کدش رو مانند همون بک منو گذاشتم ولی این تکرار نمیشه نمیدونم چرا میشه کمکم کنید ببینیم مشکل از کجاست [/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]این کد بخش بک هدر هست [/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="][/FONT]
[FONT="]همونطور که گفتم بخش منوی بالای سایت رو هم همین قرار دادم ولی درست کار نمیکنه دیگه [/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]اگه میشه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم[/FONT]
[FONT="]سایت من [/FONT]infpot.ir[FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]قالبش رو خودم طراحی کردم [/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]هدر سایت زیر عکس هدر یه تیکه نارنجی رنگ گذاشتم خارج از محیط وب درست نشونش میده ولی تو وب با هر رزولیشنی که دیدم سمت راست ادامه پیدا نکرده [/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]کدش رو مانند همون بک منو گذاشتم ولی این تکرار نمیشه نمیدونم چرا میشه کمکم کنید ببینیم مشکل از کجاست [/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]این کد بخش بک هدر هست [/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="] [/FONT]
کد:
behavior: expression(this.runtimeStyle.filter?'':this.runtimeStyle.filter="progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(src='"+artGetStyleUrl()+"images/nav.png',sizingMethod='crop')");
[FONT="][/FONT]
[FONT="]همونطور که گفتم بخش منوی بالای سایت رو هم همین قرار دادم ولی درست کار نمیکنه دیگه [/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]اگه میشه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم[/FONT]