آقا احسان من هیچ جسمی رو نذاشتم که بهش بخوام متریال vray بدم ، این روش جدید نور پردازی هست که بدون گذاشتن جسمی و تعریف متریال با ID خاص و دادن افکت glow میتوانید این کار رو بکنید.به جسمت ماده ي vraymtl رو اعمال كن و شدتش رو تنظيم كن.
همين!
موفق باشي.
همین ، پس بگو mr یعنی چی.اگه مشكل شما اينه كه منبع نوري رندر نميشه كه خب مال اينه كه نور شما مال منتال ري هست اما موتورتون Vray!!
ببينيد mr area omni يه نور مال منتال ري هستش... يعني كارايي كامل اون در منتال ري ظهور پيدا ميكنه... اصولا mr يعني Mental Ray... :smile:
شما اگه نور Vray هم كار بذاريد در موتور رندر منتال ري خود منبع نوراني رندر نميشه اما در Vray رندر ميشه...
سلام Vray" قسمت سوم رو از امضاي من بخون درباره اين نوري كه احسان گفته توضيح داده شده...
روش جدید رو ولش کن، بگو به غیر از، استفاده از نورهای منتال ری راه دیگه ای هست که بشه همون عکسی رو که روش نوشتم منتال ری در آورد، البته نه برای Vray بلکه همون رندر معمولی مکسضمنا من روش جديدي در نور پردازي نديدم كه اشاره كرده بوديد... منظورتون كدوم روشه؟ استفاده از نورهاي منتال ري؟
آره... ميدوني من اولين بار كه ديدمشون فكر كردم چيه؟ فكر كردم يعني مستر (!) گفتم ايول چه نور باحالي...! آقاي Area omni!!!همین ، پس بگو mr یعنی چی.
اگه مشكل شما اينه كه منبع نوري رندر نميشه كه خب مال اينه كه نور شما مال منتال ري هست اما موتورتون Vray!!
به جسمت ماده ي vraymtl رو اعمال كن و شدتش رو تنظيم كن.
همين!
با سلام مجدد ؛
فقط یک چیز رو نفهمیدم ؛احسان عزیز در پستش گفته بود از Vraymtl استفاده کنید !!!؟؟ برای منبع نوری مثل فلورسنت ؟؟؟!!
منظورش همون VrayLightMtl بوده ؟ یا اینکه از Vraymtl میشه برای این منظور استفاده کرد ؟
با تشکر
آقا احسان یک سوال که ربطی به نور پردازی نداره
این فضا رو چطوری مدل کردی، میتونم همچین فضایی رو مدل کنم ولی میخوام بدونم شما چطوری این کار رو کردی. این هم بیرون زدگی ها رو چطور ساختید.
راستی آفرین به این همه حوصله، میبینم که آدم با حوصله ای هستید.
ببينم منبع نوري فقط هموناست؟ نور ديگه اي جايي نيست؟