مشکل در نور پردازی با Vray

abbasi_0912

Active Member
با سلام دوستان یک مشکل توی Vray دارم ، به عکس های زیز نگاه کنید. من از mr Area Omni استفاده کردم که نتیجه اون توی mental ray با vray خیلی فرق داره میشه راهنکایی کنید. چیکار کنم که لامپ فلورسنت توی vray رندر بشه

abbasi_0912

Active Member
به جسمت ماده ي vraymtl رو اعمال كن و شدتش رو تنظيم كن.
همين!
موفق باشي.
آقا احسان من هیچ جسمی رو نذاشتم که بهش بخوام متریال vray بدم ، این روش جدید نور پردازی هست که بدون گذاشتن جسمی و تعریف متریال با ID خاص و دادن افکت glow میتوانید این کار رو بکنید.
من توی پوست بعدی فایل رو میزارم

abbasi_0912

Active Member
اول موتور رندر mental ray را انتخاب کنید.

1.png

بعد یک plan بکشید و جسم همیشگی که قوری هست رو روی اون قرار بدید.

2.png

بعد از قسمت نور های مکس نور
mr Area Omni را انتخاب کنید.

3.png

تنظیمات رو مانند عکس زیر انجام بدید.

4.png

بعد رندر

mental%20ray.jpg

می بینید که روش خیلی متفاوت تر از روش معمول است .
بگم که من منبع نور رو توی نمای left قرار دادم اگر از نما بالا استفاده کنید باید تحت Y اون رو بچرخونید تا درست مثل تصویر من بشه.

این هم فایل من، حالا میخوام از همین روش توی Vray استفاده کنم. نوع سایه رو تغییر دادم و موتور رندر رو هم روی vray گذاشتم اما نتیجه متفاوت هست . دقیقا مثا عکس بالا

پیوست ها

• 1445.rar
    15.8 کیلوبایت · بازدیدها: 5

Sherlock_Holmes

Active Member
اگه مشكل شما اينه كه منبع نوري رندر نميشه كه خب مال اينه كه نور شما مال منتال ري هست اما موتورتون Vray!!
ببينيد mr area omni يه نور مال منتال ري هستش... يعني كارايي كامل اون در منتال ري ظهور پيدا ميكنه... اصولا mr يعني Mental Ray... :)
شما اگه نور Vray هم كار بذاريد در موتور رندر منتال ري خود منبع نوراني رندر نميشه اما در Vray رندر ميشه...
ولي شما موتور رندرت رو Vray انتخاب كردي... پس راه حل همونه كه احسان گفت و هيچ ربطي هم به متريال با ID خاص و افكت Glow نداره.. :)
"سلام Vray" قسمت سوم رو از امضاي من بخون درباره اين نوري كه احسان گفته توضيح داده شده...
30upn9j.gif

ضمنا من روش جديدي در نور پردازي نديدم كه اشاره كرده بوديد... منظورتون كدوم روشه؟ استفاده از نورهاي منتال ري؟

آخرین ویرایش:

abbasi_0912

Active Member
اگه مشكل شما اينه كه منبع نوري رندر نميشه كه خب مال اينه كه نور شما مال منتال ري هست اما موتورتون Vray!!
ببينيد mr area omni يه نور مال منتال ري هستش... يعني كارايي كامل اون در منتال ري ظهور پيدا ميكنه... اصولا mr يعني Mental Ray... :smile:
شما اگه نور Vray هم كار بذاريد در موتور رندر منتال ري خود منبع نوراني رندر نميشه اما در Vray رندر ميشه...
همین ، پس بگو mr یعنی چی.

سلام Vray" قسمت سوم رو از امضاي من بخون درباره اين نوري كه احسان گفته توضيح داده شده...
30upn9j.gif

ممنون ، باید برم دانلودش کنم، من تازه اومدم سراغ Vray خوب تازه سیستم درست و حسابی گیرم اومده چیکار کنم باقبلی نمیشد.
ضمنا من روش جديدي در نور پردازي نديدم كه اشاره كرده بوديد... منظورتون كدوم روشه؟ استفاده از نورهاي منتال ري؟
روش جدید رو ولش کن، بگو به غیر از، استفاده از نورهای منتال ری راه دیگه ای هست که بشه همون عکسی رو که روش نوشتم منتال ری در آورد، البته نه برای Vray بلکه همون رندر معمولی مکس

Sherlock_Holmes

Active Member
ببين اين دو لينك رو نگاهي بنداز:

http://www.3d-resources.com/3d_studio_max_tutorials/lightsaber_tutorial.html

http://evermotion.org/index.php?unfold_exclusive=156&unfold=exclusive

اين دو لينك رو دوستان در اين تاپيك معرفي كردند:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=74446

بهترين راهها همون Vray و Mentalray هست... اما اگه اصرار به پيش فرض مكس داري همون افكت Glow بدرد ميخوره منتها پيش رفته ترش رو با اندكي جزئيالت مهم در لينك اولي كه گذاشتم ميتوني ببيني....:)
همین ، پس بگو mr یعنی چی.
آره... ميدوني من اولين بار كه ديدمشون فكر كردم چيه؟ فكر كردم يعني مستر (!) گفتم ايول چه نور باحالي...! آقاي Area omni!!!
25r30wi.gif

موفق باشي...

Sherlock_Holmes عزیز ، هر وقت توضیحی درباره VRay میدی ، کلی به معلومات ما اضافه میکنی ... نمیدونم چطور تشکر کنم... اما در هر حال باز هم میگم ممنونم ... :D

به جسمت ماده ي vraymtl رو اعمال كن و شدتش رو تنظيم كن.
همين!

با سلام مجدد ؛

فقط یک چیز رو نفهمیدم ؛احسان عزیز در پستش گفته بود از Vraymtl استفاده کنید !!!؟؟ برای منبع نوری مثل فلورسنت ؟؟؟!!
منظورش همون VrayLightMtl بوده ؟ یا اینکه از Vraymtl میشه برای این منظور استفاده کرد ؟

با تشکر

abbasi_0912

Active Member
ممنون
این هم یکی دیگه از تنظیمات نور که توی Evermotion
http://evermotion.org/index.php?unfold_exclusive=242&unfold=exclusive

اما بقیه حرفم
از شما آقا ایمان و آقا احسان ممنون
برای این که جبران کرده باشم این پست برای کل بچه های گل مید آنلاین میزارم، خصوصا شما دو نفر
به نام Evermotion Vray Video Tutorials
این هم لینک پست
http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?p=658355&posted=1#post658355
امیدوارم جبران کرده باشم ، راستی آقا ایمان اگر نتونستی دانلود کنی به خودم بگو برات بفرستم.

ehsan_3dmax

Active Member
با سلام مجدد ؛

فقط یک چیز رو نفهمیدم ؛احسان عزیز در پستش گفته بود از Vraymtl استفاده کنید !!!؟؟ برای منبع نوری مثل فلورسنت ؟؟؟!!
منظورش همون VrayLightMtl بوده ؟ یا اینکه از Vraymtl میشه برای این منظور استفاده کرد ؟

با تشکر

ممنونم بابت تذكري كه دادي.
اونقدر سريع مينويسم و ميرم كه گاهي اوقات از اين جور اشتباه ها هم پيش مياد! درستش كردم.

راستي عباسي جان اين كارمو نگاه كن. اينو تقريبا 3 سال پيش با vraylightmtl زدم نورهاشو.
فكر كنم اين نمونه درك خوبي از اين نوع ماده ي vraylightmtl واست ايجاد كنه.

موفق باشيد.

پیوست ها

• 11.Real_RGB.000.jpg
    11.Real_RGB.000.jpg
    205.2 کیلوبایت · بازدیدها: 33

Sherlock_Holmes

Active Member
خيلي كار جالب و خوبي بود احسان جان...
من عاشق اين فضاهاي ذهني ام آدم ياد بازي Unreal ميفته!!
نورش هم خيلي خوب در آوردي...
ببينم منبع نوري فقط هموناست؟ نور ديگه اي جايي نيست؟
.
عباسي جان ممنون شما لطف داريد... دانلود كه نه نميتونم اما خوشبختانه فكر ميكنم اين مجموعه رو دارم (!) :) همونجا يه سوال دربارش پرسيدم ازتون...
بازم از لطفت ممنون...
30upn9j.gif

آخرین ویرایش:

abbasi_0912

Active Member
آقا احسان یک سوال که ربطی به نور پردازی نداره
این فضا رو چطوری مدل کردی، میتونم همچین فضایی رو مدل کنم ولی میخوام بدونم شما چطوری این کار رو کردی. این هم بیرون زدگی ها رو چطور ساختید.
راستی آفرین به این همه حوصله، میبینم که آدم با حوصله ای هستید.

ehsan_3dmax

Active Member
آقا احسان یک سوال که ربطی به نور پردازی نداره
این فضا رو چطوری مدل کردی، میتونم همچین فضایی رو مدل کنم ولی میخوام بدونم شما چطوری این کار رو کردی. این هم بیرون زدگی ها رو چطور ساختید.
راستی آفرین به این همه حوصله، میبینم که آدم با حوصله ای هستید.

نه بابا! اينها همه كاره پلاگين greeble هست. كار كردن باهاش هم خيلي ساده است. و بصورت فري ميتونيد داونلودش كنيد.

ببينم منبع نوري فقط هموناست؟ نور ديگه اي جايي نيست؟

آره ايمان جان منبع نور فقط همونها هستند.

موفق باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا