moghanaraz
Member
دوستان من یه نمونه کار سوال تست ساختم اما چند تا مشکل اساسی دارم اول اینکه موقع اجرای پروژه و انتخاب یکی از گزینه های غلط پیامی میاد با عنوان دانش آموز عزیز دقت کن.جوری تنظیمش کردم که بعد از یک و نیم ثانیه این پیام محو میشه اما اگه من همین گزینه غلط را انتخاب کنم و پیام مربوطش میاد و بلافاصله گزینه صحیح را انتخاب کنم پیام گزینه صحیح میاد اما پیام قبلی هم میمونه یعنی باید محو بشه ولی محو نمیشه.
من میخواستم کاری کنم که موقعی که گزینه غلط رو انتخاب کردم و پیام مربوط به اون اومد با انتخاب گزینه صحیح پیام گزینه غلط قبل از مدت زمان لازم محو بشه.
و مشکل دیگر اینکه من میخوام موقعی که گزینه صحیح انتخاب شد گزینه های دیگه که گزینه های نادرست هستند غیر فعال بشن و کاربر نتونه روی اونا کلیک کنه. ممنون میشم تو این دو مورد منو راهنمایی کنید.
فایل پیوست شده است.
من میخواستم کاری کنم که موقعی که گزینه غلط رو انتخاب کردم و پیام مربوط به اون اومد با انتخاب گزینه صحیح پیام گزینه غلط قبل از مدت زمان لازم محو بشه.
و مشکل دیگر اینکه من میخوام موقعی که گزینه صحیح انتخاب شد گزینه های دیگه که گزینه های نادرست هستند غیر فعال بشن و کاربر نتونه روی اونا کلیک کنه. ممنون میشم تو این دو مورد منو راهنمایی کنید.
فایل پیوست شده است.
پیوست ها
آخرین ویرایش: