مشکل در نمایش اطلاعات textarea

با سلام به همه دوستان
من وقتي اطلاعات TextAreaرو روي ديتا بيس MySql ميريزم، با phpMyAdmin که اطلاعات رو نگاه ميکنم Enter هاي زده شده رو هم نشون ميده و معلومه که کجا ها خط جديد ايجاد شده
اما وقتي خودم اطلاعات رو از روي ديتا بيس بازخواني ميکنم همه اونا رو روي يه سطر نشون ميده
حتي وقتي با خود phpMyAdmin هم اطلاعات را در Filde مربوطه که از نوع Text ميباشه به طور دستي چند سطر را با Enter وارد ميکنم باز هم اين مشکل وجود داره و هنگام نمايش همه رو توي يه سطر نشون ميده.!!!!!!!!!
فکر ميکنيد دليلش چيه؟
خواهش ميکنم اگه کدي داريد که اين مشکل رو نداره براي من بفرستيد.

آخرین ویرایش:

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
با سلام به همه دوستان
من وقتي اطلاعات TextAreaرو روي ديتا بيس MySql ميريزم، با phpMyAdmin که اطلاعات رو نگاه ميکنم Enter هاي زده شده رو هم نشون ميده و معلومه که کجا ها خط جديد ايجاد شده
اما وقتي خودم اطلاعات رو از روي ديتا بيس بازخواني ميکنم همه اونا رو روي يه سطر نشون ميده
حتي وقتي با خود phpMyAdmin هم اطلاعات را در Filde مربوطه که از نوع Text ميباشه به طور دستي چند سطر را با Enter وارد ميکنم باز هم اين مشکل وجود داره و هنگام نمايش همه رو توي يه سطر نشون ميده.!!!!!!!!!
فکر ميکنيد دليلش چيه؟
خواهش ميکنم اگه کدي داريد که اين مشکل رو نداره براي من بفرستيد.
از nl2br استفاده کن

از nl2br استفاده کن، یعنی چه

<?php
echo nl2br("foo isn't\n bar");
?>

منظورتون اینه؟
این فرمان فکر کنم فقط به شناسایی \n می پردازه و جاهایی که این \n باشه رو به خط جدید تبدیل میکنه
اما مشکل من اینه که وقتی داده ها را از توی mysql میخونم و میخوام نمایشش بدم اونا رو به صورت یک خط نشون میده
آیا این فرمان قابلیت اینا داره خط های جدید رو تشخیص بده؟

آخرین ویرایش:

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
از nl2br استفاده کن، یعنی چه

<?php
echo nl2br("foo isn't\n bar");
?>

منظورتون اینه؟
این فرمان فکر کنم فقط به شناسایی \n می پردازه و جاهایی که این \n باشه رو به خط جدید تبدیل میکنه
اما مشکل من اینه که وقتی داده ها را از توی mysql میخونم و میخوام نمایشش بدم اونا رو به صورت یک خط نشون میده
آیا این فرمان قابلیت اینا داره خط های جدید رو تشخیص بده؟
آره دیگه شما اون چیزی رو که میخوای نشون بدی رو از تابع nl2br بگذرون

hba

Active Member
مي توني اطلاعات رو بين تگ زير نشون بدي
PHP:
<pre> text</pre>

جدیدترین ارسال ها

بالا