مشکل در نمایش اطلاعات Database

J4vad

Member
با سلام ,

بنده یک صفحه دارم و می خواهم در آن اطلاعاتی را از یک Table در Access توسط فرامین ODBC فراخوانی کنم ؛ دقت کنید بنده جز Access چیز دیگری مد نظرم نیست ! مشکل بنده با Access است و فقط هم می خواهم از Access استفاده شه .

بنده یک نمونه ASP آن را نوشتم جواب نداد و PHP آن را نوشتم آن هم نیز جواب نداد .

و تمامی اطلاعات به صورت علامت" ؟؟؟؟ " در می آیند !

لطفا راهنمایی کنید ! بنده این کد را به ASP نیاز دارم ! که بتواند اطلاعات را از Database بخواند و "؟؟؟؟" نشود !

نمونه کد Php بنده :

کد:
     <?php 
     $connectionstring = odbc_connect("t1", "", ""); 
     $query = "SELECT top 5 *  FROM MainT"; 
     $rs = odbc_exec($connectionstring, $query); 
     odbc_fetch_row($rs);
odbc_result_all($rs,"border=5");
odbc_close($connectionstring); 
    ?>

با تشکر .

shnoit

Well-Known Member
موقع درست کردن دیتابیس اون را روی latin1 بزارین و بعدا" دیتابس رو ایجاد نمائید. مثل دیتابیسphp nuke.

mosyhey

Member
اگر داده ها را از دیتابیس می خواند، ولی به صورت ؟؟؟ نشان می دهد، احتمالاً مشکل از یونیکد نبودن و تنظیم نبودن صحیح کد پیج است. برای asp هم در صفحات ورود اطلاعات به دیتابیس و هم در صفحات بازخوانی آنها، این کد ها را لحاظ کنید:

برای یونیکد:

HTML:
<%@LANGUAGE="VBSCRIPT" CodePage=65001%>
<%Session.CodePage="65001"%>
...
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
...
...

J4vad

Member
موقع درست کردن دیتابیس اون را روی latin1 بزارین و بعدا" دیتابس رو ایجاد نمائید. مثل دیتابیسphp nuke.

دوست عزیز عرض کردم Access ! مثل اینکه تا به حال با Access کار نکرده اید ! از Latin-1 خبری نیست ! در Access مقدار Unicode هست که به Yes تغییر داده ام ! و مشکل از آن نیست.

اگر داده ها را از دیتابیس می خواند، ولی به صورت ؟؟؟ نشان می دهد، احتمالاً مشکل از یونیکد نبودن و تنظیم نبودن صحیح کد پیج است. برای asp هم در صفحات ورود اطلاعات به دیتابیس و هم در صفحات بازخوانی آنها، این کد ها را لحاظ کنید:

با تشکر ،

<%@LANGUAGE="VBSCRIPT" CodePage=65001%>
<%Session.CodePage="65001"%>

بنده این را لحاظ نکرده بودم تست می کنم ! و جواب را در همین جا می گویم ، چون در حال حاضر برروی ویندوزم IIS نصب نیست.

با تشکر .

shnoit

Well-Known Member
نمونه کد Php بنده :

کد:
     <?php 
     $connectionstring = odbc_connect("t1", "", ""); 
     $query = "SELECT top 5 *  FROM MainT"; 
     $rs = odbc_exec($connectionstring, $query); 
     odbc_fetch_row($rs);
odbc_result_all($rs,"border=5");
odbc_close($connectionstring); 
    ?>

دوست عزیز شما خودتون کد php گذاشتین منم برای دیتابیس My SQL خدمتتون عرض کردم.

J4vad

Member
بنده یک صفحه دارم و می خواهم در آن اطلاعاتی را از یک Table در Access توسط فرامین ODBC فراخوانی کنم ؛ دقت کنید بنده جز Access چیز دیگری مد نظرم نیست ! مشکل بنده با Access است و فقط هم می خواهم از Access استفاده شه .

بنده یک نمونه ASP آن را نوشتم جواب نداد و PHP آن را نوشتم آن هم نیز جواب نداد .

ممنون که کمک کردید ! اما اصلا جمله بنده را نخواندید !

فرامین ODBC در Php اصلا برای Mysql استفاده نمی شود ! قطعه کد بنده را مطالعه کنید .

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا