مشکل در نصب SIGERSHADERS V-Ray Material Presets Pro v.2.5.1.0

sallarmelli

Active Member
مشکل در نصب SIGERSHADERS V-Ray Material Presets Pro v.2.5.1.0

اول بگم که بعد از اینکه دانلود کردم متوجه شدم پلاگینه...... فکر می کردم متریال هستند حالا نمی دونم 64 یا 32 ......... ولی توی نصب با مشکل مواجه شدم یعنی در مرحله 2

کسی می تونه بگه باید چه کار کنم

Untitled.jpg

mahyarP

Member
دوست عزیز من اینو با 1001 درسرنصب کردم :دی . و تو مجید آنلاینم پست زدم!! هم مشکلمو و هم بعد این که راه حلشو پیدا کردم راحلو!!! اما چون فکر کنم به قوانین احترام گذاشتم!! سرچ کردم.... تایپیک مربوط به این موضوع رو پیدا کردم . و آپ کردم کسی نیومد سراغش!!!
بعد به این نتیجه رسیدم اشتباه کردم باید یه تایپیک جدید میزدم!!!!

آخرین ویرایش:

mahyarP

Member
http://forum.majidonline.com/threads/170214-از-این-مجموعه-متریال-چطور-استفاده-میشه

رفتم Material+Presets+Pro+v.2.5.1.0 رو دانلود کردم. به راحتی نصب کردم!!! اما هر چقدر روی دکمه که از کاستومایز آورده بودم کلیک میکردم.. اینگار نه اینگار!!!
کلی این ور اون ور کردم.. آخرش تو یه فروم خارجی دیدم که نوشته با run as adminstrator تریدیمکس رو باز کنید درست میشه... و منم انجام دادم شد!!!!! حالا سوالم اینه چرا!!؟؟

و اگه رو آیکن نرم افزار تریدیمکس کلیک کنم باز کنم Material+Presets کار نمیکنه اما اگه با run as adminstrator تریدیمکس رو بازکنم.. کار میکنه!!!!

اگه از این راه بازم مشکلت حل نشد... بگو!!! چون من چند روز کل فروم های خارجی رو زیرو کردم:دی..... راه حل دیگه بدم...

آخرین ویرایش:

mahyarP

Member
هنگام نصب این برنامه امکان داره به این مشکلات برسی....
1- وقتی نصب میکنی و به customize>load customize user interface میری نمیبینی چیزی!!! و تو دسته بندی ها نمیتونی پیدا کنی!!!

از کنترل پنل un-installed sigershaders رو بزن و کلا un-installed کن <<<<>>>>> و دوباره نصب کن!!! این بار وقتی ازت مسیر برای نصب میخواد!! حواستو جمع کن درست مسیر بدی (خودش جاییه درستی نمیره »دی)

مثلا :\Program Files\Autodesk\3ds Max 2012 و حواست باشه program files (86) برای 32 بیت هاست!!! و ویندور تو 64 بیته پس باید بره تو prgram files نصب بشه!!! بعد حله دیگه میتونی تو دسته بندی ها ببینی و پیداش کنی

mahyarP

Member
مشکل دومی که بر خورد میکنی بعد گذشتن ار مرحله 1 !!! اینه که روی دکمه این پلاگین کلیک میکنی اصلا اینگار نه اینگار :دی ....

جواب این مشکلو بالا دادم... باید موقع باز کردن تریدیمکس run as adminstrator رو بزنی و باز کنی!!!!! و درست میشه!!

اما جوابی برای این مشکل جدید اون زمان پیدا نکردم و این که چرا!!؟؟!!! و هنوزم هر بار میخوام از این متریال استفاده کنم مجبورم از این روش استفاده کنم. یه جا یه راه حلی دیدم!!! اما نتونستم اجرا کنم!!

این بود روی C:\Program Files کلیک راست کنید بعد به properties> security برین .و user permisions رو به ‘full control’ تغییر بدین....!!!!! اما من وقتی اینجا میرم!! اجازه ویرتیش نمیده!! یعنی دکمه Edit غیر فعاله!!!

حتی رفتم این مسیرو روی فایل تریدیمکس انجام دادم .. اونجا میشد ویرایش کردد ‘full control’ کردم... اما درست نشد!!

خلاصه چند روز همه زندگی رو تعطیل کردم برای حل مشکلات این متریال

اگه کسی راه حلی بلده بگه!!

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا