مشکل در نصب پورت های Usb

AghaMehdi

Member
--------------------------------------------------------------------------------

آقا يه مادربورد ايسوز مدل P4P800-X دارم . سيمهاي مربوط به Port هاي USB جلوي كيس را دقيقا وصل كردم از روي دفترچه مادربورد ( در درست جا زدن پورتها شكي نيست ) ولي جواب نميده و اين ارور رو ميده :
USB Device Not Recognized
one of the USB devices attached to this computer has malfunctioned and windows does not recognized it .
و وقتي روش كليك ميكنيم Unknown Device ميده .
تمام روشها رو امتحان كردم و از سالم بودن مادربورد هم اطمينان دارم چون روي همين مدل مادربورد رو سيستم ديگه هم امتحان كردم جواب نداد پس مادربورد سالمه .
رو چند تا ويندوز مختلف هم امتحان كردم جواب نداد .
Setup مادربورد رو هم تو قسمت ( USB ) فعال و تنظيم كردم جواب نداد .

حالا مهندساي سخت افزار جواب بدن . چون من با USB خيلي كار ميكنم . ببخشيد طولاني شد . خيلي ممنونم .

Parham

Well-Known Member
» دوست عزیز عنوان پست شما ویرایش شد ، عنوان مناسب با موضوع تاپیک خودتون انتخاب کنید ...

Parham

Well-Known Member
ببین به نظر من تنها دو دلیل می‌تونه باشه ، یکی‌ اینکه شما پورت USB را به صورت سخت افزاری اشتباه نصب کرده باشی‌ یا اینکه شما باید از روی CD مادر برد که داری به طور جداگانه USB درایو را نصب کنی‌ ... حالا داخل خود CD مربوط به مادربرد نمیدونم که درایور مخصوص پورت را داره یا ...

Parham

Well-Known Member
برو به Control Panel > System > Hardware > Device Manager بعد از اون سخت افزاری که مشکل داره و تو لیست با علامت تعجب هستش را انتخاب کن و سپس در بخش Propertiesقسمت Driver را انتخاب کن و بر روی Update Driver کلیک کن و سپس محل درایور را بر روی CD مشخص کن تا از اونجا نصب بشه ...

Parham

Well-Known Member
بجز این راه دیگه راهی‌ فکر نمیکنم داشته باشه ..

nokia n900

New Member
salam dustane aziz.age mishe in moshkele man ro hal konid chon harja raftam hich javabi bem nadadan.man ye moshkel tu usb ham ijad shode.hichi ro bala nmiare.faghat flash unam vaghti k bram tu device manager va usb ro disable va bad enable konam unvaght flash miad bala vali vase chizaye dge javab nmide.masalan gushim besh vasl mikonam tu gushim miare bala k be pc vasl shodid va halate etesal ra entekhab konid vali tu khode pc hich khabari nis o hichi nmiare bala.har kari bgid kardam.windows change kardam.hard format kardam.service bordam va kolli kare dge vali javab nadad k nadad.age komakam konid ye donia mercitun misham

nimatasty

New Member
--------------------------------------------------------------------------------

آقا يه مادربورد ايسوز مدل p4p800-x دارم . سيمهاي مربوط به port هاي usb جلوي كيس را دقيقا وصل كردم از روي دفترچه مادربورد ( در درست جا زدن پورتها شكي نيست ) ولي جواب نميده و اين ارور رو ميده :
Usb device not recognized
one of the usb devices attached to this computer has malfunctioned and windows does not recognized it .
و وقتي روش كليك ميكنيم unknown device ميده .
تمام روشها رو امتحان كردم و از سالم بودن مادربورد هم اطمينان دارم چون روي همين مدل مادربورد رو سيستم ديگه هم امتحان كردم جواب نداد پس مادربورد سالمه .
رو چند تا ويندوز مختلف هم امتحان كردم جواب نداد .
Setup مادربورد رو هم تو قسمت ( usb ) فعال و تنظيم كردم جواب نداد .

حالا مهندساي سخت افزار جواب بدن . چون من با usb خيلي كار ميكنم . ببخشيد طولاني شد . خيلي ممنونم .

این مشکلی که شما دارید دلیل های اصلیش همین هایی هست که دوستان گفتند یا پورت ها به درستی جا نخوردن یا سوکت های usb شما مشکل دارن که بعید میاد هر دو پورت مشکل پیدا کرده باشه .
به رنگ پورت ها دقت کن مشکی سبز سفید قرمز ، باید به این ترتیب قرار گرفته باشن و مشکی در کنار ردیف چهار تایی که یکیش خالیه باید قرار داشته باشه
اگر این موارد نبود شاید بشه گفت ایراد از کابل های رابط usb شما باشه ( سوکت اتصال به جلوی کیس ) ایشالا که حل بشه مشکلت

4000

New Member
دوستان عزيز سلام و خسته نباشيد
خوشبختانه من اين سايت وزياد ميبينم و از استادان عزيز استفاده ميكنم
وبراي اولين بار است كه آنلاين شدم و چون واقعا سه تا مشكا بزرگ دارم
فقط اولي دومي ميگم انشال.. سومي براي بعد مشكل اول من هم همين مشكل آقا مهدي ولي هاب
من نصب بود كار ميكرد و يكي دوبار كه ويندوز عوض كردم همين مشكل پيش اومد و حالا به هيچ عنواب هاب
و نمي شناسه و نميتونم نصب كنم .

ممنون ميشم كمك كنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا