مشکل در نصب پرینتر اچ پی 1300

TMGH35

New Member
با سلام من یه پرینتر اچ پی 1300 دارم و هنوزم دارم... این پرینتر مثل شاخ شمشاد کار میکرد که یک روز دیگه پرینت نمی گرفت. پرینتر رو پاک کردم و دیگه نصب نمی شد. میگفت که پرینتر به کامپیوتر متصل نیست. و هر چی کابل یو اس بی رو در میاوردم و می زدم پرینتر رو نمی شناخت؟ الان چه کار باید بکنم ؟ چرا پرینترم دوباره نصب نمیشه؟ ممکنه ویروس اینترنتی گرفته باشه؟

kayvan.azarbarz

New Member
ببین اگر در حالت Offline داره کار میکنه ( از پرینتر Property بگیر و یا رو آیکونش داخل start\contorol Panels\Printer&fax سمت راست کلیک کن توی اون می تونی ببینی ) حالا اگر تیک work in Offline mode خورده بود پورت USB غیر فعال شده یا تو بایوس و یا تو ویندوز اگر تیک Pause هم توی اون منو خورده بود وردار . در ضمن همیسه بگو از کی چی اتفاقی برات افتاده مثلا بعد از نصب قطعه فلان یا نرم افزار X این مورد اتفاق افتاد . باز هم اگر نشد با من مکاتبه کن

مراحلی رو که دوستمون kayvan.azarbarz فرمودن حتما انجام بده ویه راه هم من پیش نهاد میکنم پرینتر های 1300 اکثر روش نصبشون یه ذره متفاوته . شما این راه رو هم امتحان کن اول بدون اینکه پرینتر رو به USB وصل کنید برنامه موجود توی CD رو نصب کنید و بعد از این کار USb رو متصل کنید و بعد سایر برنامه ها رو از توی دیوایس مینجیر توی مای کامپیوتر ادامه بده . فکر میکنم مشکلت حل بشه
موفق باشید

sami_saman

New Member
سلام به همگی امیدوارم که تابستون خوبی داشته باشید
من یه پرینتر اچ پی مدل 3744 دارم موقعی که می خوام عکس پرینت بزنم بعضی مواقع یه دفعه گیر می کنه اصلاً هیچ تکونی نمی خوره در ضمن وقتی یک عکس رو هم پرینت می زنم عکس پرینت شده یه حالت دون دون داره . لطفا من رو راهنمایی کنین که چی کار باید بکنم
ممنون

دوستان بهترین راهنمایی رو خدمات پس از فروش Hp میتونه بکنه که روی کارت گارانتی شماره تلفنش هستش
موفق باشید

javadkhan

New Member
سلام من يک
hp1020
خريدم و کامل نصب کردم
وقتي کابل
usb
وصل ميکنم اين پيام را ميده
usb divice not recognized

وقتي کليد پرينت را کليک مي کنم توي حافظه اش ذخيره ميکنه ولي پرينت نميگيره

جدیدترین ارسال ها