مشکل در نصب فتوشاپcs3

abdollahi

Member
سلام بر همگی​
راستش برای من در نصب photoshop cs3 مشکلی پیش اومده. یعنی اول شماره سریالی که من وارد می کردم اعتبار نداشت و بعد که به سایت ارائه دهنده نرم افزار رفتم و شماره سریال رو گرفتم این دفعه صفحه ای که باید شماره سریال رو وارد می کردم نیومد. اینم بگم که من توی رجیستری سرچ و هر چی اطلاعات در مورد فتوشاپ بود پاک کردم ولی بازم نشد.​
خواهش می کنم به من بگید چه اطلاعاتی رو باید از رجستری پاک کنم.آخه همه کار من با فتوشاپ ..... بهتره بگم بود.:sad:
من نمی خوام ویندوز رو دوباره نصب کنم!​
خواهش می کنم هر چه زودتر راهنماییم کنید.​

memol_515

Active Member
عذر ميخوام، من كه درست نفهميدم چي شد! اگه برنامه نصب نشده،پس چي رفته توي رجيستري؟ اگه هم نصب شده، پس چرا از رجيستري پاك كرديد؟ چرا از كنترل پنل پاك نكرديد؟

حالا، شايدم از كنترل پنل پاك نميشده ديگه :دي

ببين دوست جان، شما يه سري به temp و system32 و اينا هم بزن، هرچي هم اونجا متعلق به فتوشاپ بود رو بپاك، به احتمال زياد درست ميشه

اگه نشد،خوب يه بار ديگه ps اتو نصب كن.

يه كار ديگه هم ميتوني بكني، كه اصلآ توصيه نميكنم، فقط ميگم كه بدوني! از طريق system restore، تاريخ سيستم رو به روز قبل از نصب برنامه برگردون:دي (اما اگه اين كارو كردي، عواقبش پاي خودت :oops: )

abdollahi

Member
ممنون از راهنماييتون
در ضمن من system restore رو هم امتحان كردم.
بايد بهتون بگم كه فتوشاپ نصب ميشه ولي چون اون كد بي اعتبار قبلي توي ويندوز سيو شده به من اجازه نميده كه سريال رو وارد كنم و همينتوري مي نويسه كه سريال شما بي اعتباره!!!:cry:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
شما قبل از اينكه فتوشاپ رو اجرا كني يه بار تاريخ سيستمت رو به مثلا 1 سال پيش برگردون و بعد سيستم رو ريست كن و دوباره فتوشاپ رو اجرا كن. ببين اون صفحه‌ي مربوط به وارد كردن كد رو دوباره ميده يا نه؟!

abdollahi

Member
شما قبل از اينكه فتوشاپ رو اجرا كني يه بار تاريخ سيستمت رو به مثلا 1 سال پيش برگردون و بعد سيستم رو ريست كن و دوباره فتوشاپ رو اجرا كن. ببين اون صفحه‌ي مربوط به وارد كردن كد رو دوباره ميده يا نه؟!
ممنونم
تاریخ رو برگشتوندم ولی اینتوری که نمیشه در ضمن نتونستم سریال رو عوض کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا