مشکل در نصب اسکریپت دوست یابی هند شاک!!

fcity

Member
سلام
اساتید محترم
من تو نصب سیستم دوست یابی هند شاک مشکل دارم.
بهد از اینکه اطلاعات دیتا بیس رو وارد می کنم
کلی پیغام خطا میده
Warning: rmdir(/home/fcity/domains/fcity.ir/public_html/jm/blogs/peoples) [function.rmdir]: Directory not empty in /home/fcity/domains/fcity.ir/public_html/jm/install/index.php on line 514
این پیام رو واسه همه فولدرای سیستم مینویسه
اگه لطف کنید کمکم کنید خییلی ممنون می شم :):rose:

Darkknight

Member
آقا جان چرا اسپم می فرستی
اگه کسی جوابتون رو بلد بود که جوابتون رو می دادن دیگه
لازم به این شلوغ کاری ها نیستش

VAHID216

مدیر بازنشسته
دوست عزیز نه تنها توی این انجمن ها بلکه توی تمام جهان استاندارد پاسخ گویی 24 ساعت بعد از ارسال هست بعدش می تونید Bump کنید. نه اینکه هر دو ساعت یکبار. لطفا دقت کنید.
طبق چیزی که خود ارور می گه ، پوشه مورد نظر خالی نیست یا نمی تونه اونو خالی کنه. پس دسترسی پوشه رو 777 کنید دوباره تست کنید اگر جواب نداد دستی پاک کنید محتویات توش رو.
موفق باشید

fcity

Member
دوست عزیز نه تنها توی این انجمن ها بلکه توی تمام جهان استاندارد پاسخ گویی 24 ساعت بعد از ارسال هست بعدش می تونید bump کنید. نه اینکه هر دو ساعت یکبار. لطفا دقت کنید.
طبق چیزی که خود ارور می گه ، پوشه مورد نظر خالی نیست یا نمی تونه اونو خالی کنه. پس دسترسی پوشه رو 777 کنید دوباره تست کنید اگر جواب نداد دستی پاک کنید محتویات توش رو.
موفق باشید
ببخشید دیگه تکرار نمیشه
ولی این خطا رو برای همه پوشه های سیستم میده
یعنی همه رو پاک کنم؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟
یا اینکه یه سیستم مدیریت محتوای دوست یابی فارسی (رایگان)(خوب) معرفی کنی؟

fcity

Member
دوست عزیز نه تنها توی این انجمن ها بلکه توی تمام جهان استاندارد پاسخ گویی 24 ساعت بعد از ارسال هست بعدش می تونید Bump کنید. نه اینکه هر دو ساعت یکبار. لطفا دقت کنید.
موفق باشید
خودم درستش کردم
jm.fcity.ir

جدیدترین ارسال ها

بالا