jaber 123456
T taksoftware Member Sep 24, 2006 #23 بابا اگه دوست داشتی همه جا داد میزدی یوزر پسوردو خیلی باحال بود حرکتت دمت گرم راستی یه دنیا تشکررررررررررررررررر بازم میگم تو چیکار کردی مشکلش چی بود برای پوشه دیتابیس پرمیشن تغییر دادی یا برای پوشه بلاگیعنی db یا blog
بابا اگه دوست داشتی همه جا داد میزدی یوزر پسوردو خیلی باحال بود حرکتت دمت گرم راستی یه دنیا تشکررررررررررررررررر بازم میگم تو چیکار کردی مشکلش چی بود برای پوشه دیتابیس پرمیشن تغییر دادی یا برای پوشه بلاگیعنی db یا blog
T taksoftware Member Sep 24, 2006 #24 راستی یه سوال فنی اسم منو از کجا فهمیدی Jaber تا نگی اروم نمشم جان جابر بگو اسممو از کجا فهمیدییییییییییییییییییییییییییییییی :!:
راستی یه سوال فنی اسم منو از کجا فهمیدی Jaber تا نگی اروم نمشم جان جابر بگو اسممو از کجا فهمیدییییییییییییییییییییییییییییییی :!:
T taksoftware Member Sep 26, 2006 #29 سلام ولی من پرمیشن blog رو تمام گزینه های سمت چپو انتخاب کردم و دکمه فول رو زدم بازم همون ارورو دادا تو پس چیکار کردی که درست شد
سلام ولی من پرمیشن blog رو تمام گزینه های سمت چپو انتخاب کردم و دکمه فول رو زدم بازم همون ارورو دادا تو پس چیکار کردی که درست شد