مشکل در مورد uvw

Little Student

New Member
با سلام به همه عزیزان

راستش من نمیدونم چرا اینقدر فضای Edit UVWs من کوچیکه و همه face های شکل هام توهم توهم میشن لطفاً راهنمایی کنید به عکس زیر نگاه کنید :cry::cry::cry::cry:

برای بزرگتر دیدن رو عکس کلیک کنید

آخرین ویرایش:

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
Face ها رو با Scale کوچیک کن بعد موقعی که میخوای از UVW رندر بگیری سایزش رو بزرگ انتخاب کن , مثلا 5000x5000 px :D

Little Student

New Member
اما تو سایتی که آموزش رو نوشته بود هیچ اشاره به این کاری که شما گفتین نکرده ! و خود به خود جدا شدن !
و یه چیزه دیگه که مثلاً ما یه کاراکتر انسان داشته باشیم جیگر آدم در میاد تا همه اینا رو جدا جدا به فرض مثال پاها رو از توشون انتخاب کنی بعد کوچیکیش کنیم !!!!:shock::shock::shock:

سایت آموزش :
http://www.escalight.com/tutorials/3dsmax-tutorials/unwrap-uvw-texturing-part-1.html

آخرین ویرایش:

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
مثلاً ما یه کاراکتر انسان داشته باشیم جیگر آدم در میاد تا همه اینا رو جدا جدا به فرض مثال پاها رو از توشون انتخاب کنی بعد کوچیکیش کنیم

دوست من فکر کردم که میخوای یه چیز یاده مثل همون عکس رو UVWs کنی . برای کارکتر باید از پلاگین استفاده کنید چون دستی خیلی سخته .
تو سایتی که آموزش رو نوشته بود هیچ اشاره به این کاری که شما گفتین نکرده ! و خود به خود جدا شدن

اگه قرار باشه همه ی مکس کارها با آموزش چیزی یاد بگیرن که نمیشه . تجریه بعضی وقتا نتیجه ی بهتری از متدهای آموزشی داره . منم یکی از تجربه هام رو که خیلی ازش استفاده کردم رو گفتم :D

Little Student

New Member
دستتون درد نکنه این سایتی که جناب meysam_flash معرف کردن خیلی تو این مورد کمکم کرد کاملاً فهمیدم قضیه UVW اصلاً براچیه .
:oops::)

جدیدترین ارسال ها

بالا