مشکل در مورد خروج از فرم غیر مستطیلی

ameir-hg

Active Member
سلام دوستان. موقع خروج از فرم غیر مستطیلی یه اسکریپت اجرا میکنم که فرم کم کم کوچیک میشه و بسته میشه. این اسکریپت برای فرم های مستطیلی خوب کار میکنه اما برای فرمهای غیر مستطیلی نه!
لطفاً در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.

پیوست ها

• shape.rar
    29.1 کیلوبایت · بازدیدها: 13

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
میتونید بجای اینکه برای فرم برنامه یک Shape بزارید، صفحه رو همون مستطیل بگیرید، یک شئ Bitmap با تصویر همون Shape بزارید رو صفحه و بک گراند صفحه رو یک رنگ خاص مثل صورتی درنظر بگیرید.
بعد با پلاگین هایی مثل SysMetrics یا WindowFunctions اون رنگ خاص رو حذف کنید. تا اینجا یک فرم خواهید داشت که به شکل همون Shape هست (بخاطر اینکه اون رنگ رو حذف کردید)
حالا میتونید همین شئ Bitmap رو تغییر اندازه بدید. اینجوری احتمالاً فرم صفحه به هم نمیریزه و همون شکل رفته رفته کوچک میشه و در انتها هم از برنامه خارج میشید.

ameir-hg

Active Member
سلام. ممنون. با استفاده از پلاگین WindowFunctions مشکل ساخت فرم غیر مستطیلی و حذف یک رنگ خاص از پروژه رو حل کردم. دو تا مشکل دارم که اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید:
1-چه جوری میشه از پلاگین SysMetrics برای حذف یه رنگ خاص از پروژه استفاده کرد؟( این سوال توی مخم گیر کرده)
2- در زمان خروج و وقتی فرم در حال کوچک شدنه دکمه ها از پروژه میزنند بیرون ؟ راه حلی داره ؟

http://uploadfa.net/uploads/13564469641.rar

آخرین ویرایش:

nevercom

همونطور که دوستمون گفتن بهتره دکمه ها رو Hide کنید یا متناسب با اندازه ی صفحه جابجا یا کوچکشون کنید.

در بسته ی پلاگین SysMetrics، مثال Transparency.mbd رو ببینید.

ameir-hg

Active Member
در بسته ی پلاگین SysMetrics، مثال Transparency.mbd رو ببینید.

این مثال رو دیده بودم اما نتونستم جوابم رو ازش بدست بیارم. من از دستور زیر در پلاگین WindowFunctions استفاده کردم و مشکلم حل شد:

HTML:
RGB$='201,238,15'
PluginSet("PlugIn","RGB$")
PluginRun("PlugIn","RGBTransparent")

و در SysMetrics از دستور زیر استفاده کردم اما هیچ چیز نشون نداد:
HTML:
RGB$='201,238,15'
PluginSet("PlugIn","RGB$")
PluginRun("PlugIn","TransparentColor")

لطفاً کدی که این کار رو انجام میده رو ذکر کنید، از طریق مثال نمی تونم به جوابم برسم.
بازهم ممنون که با حوصله و صبر جواب میدید

nevercom

ظاهراً این پلاگین فقط رمگ با کد 255,0,255 رو حذف میکنه، با تابع TransparentColor ، این تابع یک پارامتر هم میگیره که اگر ست بشه، علاوه بر حذف رنگ پنجره رو هم شفاف میکنه (0 - 255)

ameir-hg

Active Member
یه مشکل عجیب وجود داره : وقتی که پروژه رو در محیط mmb اجرا میکنم بصورت غیرمستطیلی نمایش داده میشه ، اما وقتی فایل اجرایی پروژه رو تولید میکنم و اجراش میکنم بصورت مستطیلی نمایش داده میشه و اون قسمتهایی که نباید نشون داده بشه هم نمایش داده میشه، چرا این طور میشه؟
ببینید: http://uplod.ir/5pkzxiw6hvu5/shapeFrm.zip.htm

nevercom

اون رنگ خاص رو در خود MMB اضافه کنید، یعنی مثلاً رنگ بکگراند صفحه باشه یا یه شئ باشه که رنگش رو تعیین کنید...، اون رنگ رو در خود تصویر قرار ندید.

ظاهراً مشکل از اینه که هنگام خروجی گرفتن، عکس ها فشرده میشن و این روی رنگ پیکسل ها تاثیر میزاره، البته شاید.

به هرحال من تنظیمات کامپایل رو روی No Compression گذاشتم و مشکل رفع شد

جدیدترین ارسال ها

بالا