مشکل در مدلینگ

taghi abbas

Well-Known Member
سلام . فکرکنم از روش مدلسازی با box بری بهتره. یه باکس بزرگ میسازی و تبدیل به editable poly و بعد ورتکس هارو جابجا میکنی تا شکل کلیش بدست بیاد بعد با polygon ها قسمت شیشه ای رو deattach میکنی و برای لوله ها هم از Line استفاده کن و ابزار Loft . همین . ممنون

Meiti

Member
دوستان مرسی
اما این روش رو بلدم
اونجوری که باید تمیز در نمیاد
باید یه روش دیگه وجود داشته باشه جز edit poly

Meiti

Member
پس معلوم شد بلد نیستی.

ok
من واسه همین حرفتون شک نکنید 100% یه روش دیگه که خیلی راحت باشه پیدا میکنم و همینجا میذارم
اما شما یه لطفی کنید به روش خیلی معمولی که دوستان گفتن بسازید و یه فیلم بگیرید ببینم چقدر زمان میبره
این روش خیلی خیلی عادیه و مطمئنم مکس باید گسترده تر ازین حرفا باشه
این روش اصلا جالب در نمیاد وگرنه فکر میکنم خودتون در همون حد کمی که بلدم نمونه کارهام رو دیده باشید
که میدونم منظرو دوستان چیه
اما کاری نداره شما بزنید و بذارید من ببینم یاد بگیرم

Meiti

Member
بهترین روشش همینه تازه خیلیم خوب درمیاد

عزیز اگه یه فیلم بگیرید بذارید خیلی خوب میشه
چون ماشین که تو امضاتون گذاشتید نشون میده خیلی حرفه ای هستید
من هم اینجام تا مثل خیلی ها یاد بگیرم از دوستان

Meiti

Member
راهش رو یافتم
یه پلان باید زد
بعدش با use nurms اکی میشه بقیه ش
خیلی خیلی سریعتر از اون روش معمول

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
spline برای ساخت اطراف آسونه، اما بعد برای گرد کردن دوسر مدل وقتت بیشتر گرفته میشه. همیشه سریع ترین راه بهترین راه نیست!

Meiti

Member
spline برای ساخت اطراف آسونه، اما بعد برای گرد کردن دوسر مدل وقتت بیشتر گرفته میشه. همیشه سریع ترین راه بهترین راه نیست!

من نگفتم با spline
اینم edit poly ه
اما اون روش ممول که همه میرن نیست
و تمیزتر میشه ازون روش معمول

دوست خوبم ما که نمیخوایم از همدیگه ایراد بگیریم. ما واسه کمک کردن و رفع اشکال اینجاییم. از حرفای بقیه بچه ها هم ناراحت نشو.اونام قصد بدی ندارن و میخوان کمکت کنن. نظر ما استفاده از روش box هستش. حالا هر طور که خودت صلاح میدونی. منم اگه وقت کنم حتما اون عکس رو مدل میکنم. حالا عکس کجا هست؟

saloolix

Member
آره نظر دوستان کاملا درسته.بهترین راه edit poly هستش البته نکته هایی داره که باید رعایت کنی وگرنه خوب در نمیاد.واسه میله ها هم spline ...

جدیدترین ارسال ها

بالا