راه اول: ساخت مدل کلی بدوم برجستگی و استفاده از یک گرادینت Solid و یک ماسک در Displace هست که فکر میکنم خوب جواب بده اما باید UV Map رو تنظیم کنی، اما این روش روی هرنوع جسمی جواب میده.
راه دوم: پلان کف رو با لاین بکش و شکل دیوار رو از نیمرخ توسط لاین رسم کن و توسط Bevel Profile و مقداری ویرایش میتونی همچین چیزی رو در بیاری
راه سوم هم مثل قبل پلان اصلی خونه رو با لاین بکش و Extrude کن و ازش کپی بگیر و مرحله به مرحله سایز و شکلشو تغییر بده.
راه های دیگه هم هست ولی درکل نمیشه راه خیلی آسون براش پیدا کرد.
با سلام
(به نظر من البته )(برا نظر بقیه منتظر بمون)
اگه دقت کنی باید یک خونه که البته داخلش گرده رو با لاین و ادیت پالی مدل سازی کنی (یکم ممکنه طول بکشه)
بعد از کف یکی یکی شروع میکنی به اکسترود کردن مش ها تا به نتیجه مورد نظر برسی
تمام..
مففق باشید![]()
فکر کنم شما دنبال روشی هستید که با یک کلیک این اجسام ایجاد بشههمونطور که گفتم آسون تر از اون روش ها مخصوصا روش اول وجود نداره، من با چندتا کلیک نتیجه گرفتم.
راه اول: ساخت مدل کلی بدوم برجستگی و استفاده از یک گرادینت Solid و یک ماسک در Displace هست که فکر میکنم خوب جواب بده اما باید UV Map رو تنظیم کنی، اما این روش روی هرنوع جسمی جواب میده.
راه دوم: پلان کف رو با لاین بکش و شکل دیوار رو از نیمرخ توسط لاین رسم کن و توسط Bevel Profile و مقداری ویرایش میتونی همچین چیزی رو در بیاری
راه سوم هم مثل قبل پلان اصلی خونه رو با لاین بکش و Extrude کن و ازش کپی بگیر و مرحله به مرحله سایز و شکلشو تغییر بده.
راه های دیگه هم هست ولی درکل نمیشه راه خیلی آسون براش پیدا کرد.