مشکل در محور های چرخش مایا

NARANJTORANJ

Well-Known Member
سلام
از نمای دوربین کنار مثلا side نمی تونم کارکترو توی محور y تغییر بدم فقط توی بعضی محور های مشخص می چرخه روی چندین کارکتر امتحان کردم همین مشکلو داره از طرفی قبلا از میانه هم که محورها رو تغییر می دادم اوکی بود ولی الان فقط توی همون محور حرکت می کنن مثلا بین محور xy رو میگیرم میارم پایین فقط توی محور x حرکت می کنه
عجیبه ریستارت هم کردم مایا رو . پروفایلشم یک بار پاک کردم ولی باز هم این مشکلو دارم

سلام دوست عزیز.
تو باید اول تولبار tool settings رو فعال کنی.برای این کار پیش آیکون های کوچک attribute editor فعال کنی.
تو این تولبار سوییچ کن.
ابزار move رو از کنار انتخاب کن.
در همون تولبار گزینه reset tool رو بزن.

NARANJTORANJ

Well-Known Member
همین کارو کاردم ولی بازم همونجوره
مایا 2014 نصب کردم
دارم کلافه می شم

مشکل کلی اینه که توی rotate بین محورها حرکت نمی کنه هر محوری فقط تو مسیر خودش حرکت می کنه

همین کارو کاردم ولی بازم همونجوره
مایا 2014 نصب کردم
دارم کلافه می شم

مشکل کلی اینه که توی rotate بین محورها حرکت نمی کنه هر محوری فقط تو مسیر خودش حرکت می کنه

دوست عزیز وقتی می خوای یه نرم افزار مثل مایا یا مکس رو پاک کنی از نرم افزار your uninstaller یا advanced uninstaller استفاده کن. مایا و مکس تو پوشه my document پوشه ایجاد می کنند.با این نرم افزار های حذف کننده می تونی به کل مایا رو پاک کنی.وقتی کامل پاک شد ، مایا رو دوباره نصب کن.
می دونی چرا این کار رو گفتم.چون تو مایا هر تنظیماتی رو انجام می دی یا تو رجیستری می ره یا تو اون پوشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا