مشکل در متصل کردن دو آبجکت

korosh 3d

Member
سلام خدمت دوستان عزیز
راستش من یه مشکلی داشتم ممنون میشم اگه کمکم کنید کارم لنگه
دوستان من دوتا آبجکت دارم و میخوام اونارو بهم متصل کنم حالا یا با استفاده از eitable poly یا هر چیز دیگه.نمیدونم چجوری انجامش بدم؟میشه خواهشن کمکم کنید؟خیلی کارم لنگه
Untitled.png

meysam arch

Active Member
سلام خدمت دوستان عزیز
راستش من یه مشکلی داشتم ممنون میشم اگه کمکم کنید کارم لنگه
دوستان من دوتا آبجکت دارم و میخوام اونارو بهم متصل کنم حالا یا با استفاده از eitable poly یا هر چیز دیگه.نمیدونم چجوری انجامش بدم؟میشه خواهشن کمکم کنید؟خیلی کارم لنگه
مشاهده پیوست 103806

سلام ...
attach کن دیگه !!!
1- حجم اول رو انتخواب کن 2- دکمه attach رو فعال کن و موس رو ببر روی حجم دوم و روش کلیک کن ... !!!weryh.JPG

korosh 3d

Member
سلام ...
attach کن دیگه !!!
1- حجم اول رو انتخواب کن 2- دکمه attach رو فعال کن و موس رو ببر روی حجم دوم و روش کلیک کن ... !!!مشاهده پیوست 103812

ممنون ولی مشکلمو متوجه نشدین.attach رو خودم انجام دادم ولی منظور من وصل کردن polygon ها به هم هستش.با bridge و connect هم نمیشه:-?

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

فکر میکنم Polygon های منطقه اتصال رو پاک نکردید. بعد از Attach کردن Polygon نقطه اتصال رو از روی موضوع چند وجهی و موضوع منحنی مانند پاک کنید و بعد از طریق Boredr هر دو Border ایجاد شده رو انتخاب کنید و بعد از Bridge استفاده کنید.

امیدوارم مشکل حل بشه...

موفق باشید

mohammad@er

Well-Known Member
دوست عزیز رو ابجکتت که اتک شده مودیفای ادیت پولی بده.
و با المنت ابجکتی رو که میخای به اون ابجکتت وصل کنی رو انتخاب کن و نزدیک (روبرو) ی اون یکی ابجکت قرار بده.

حالا با تارگت ولد.(target weld)_( تو حالت ورتکس فعال میشه.)

ورتکس هارو بهم وصل کن.

مشکلی بود مطرح کن.

تموم.

اینم ویدئو راهنمای کار با تارگت ولد.مشاهده پیوست target weld.rar

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا