مشکل در متریال Vray

klik

New Member
با سلام خدمت همه دوستان. وقتی توی تری دی مکس متریال وی ری رو به جسمم اعمال می کنم البته متریال های آماه آرچ مدل رو میگم مثل اون در نمیاد با اینکه طبق آموزش پیش میرم و همه چی هم تنظیم است. ایرادی که داره اینه که وقتی اعمال میشه tutxcher ها بسیار ریز هستند و به اندازه طبیعی دیده نمی شن در صورتی که در نمونه خودش اینگونه نیست. من از مکس 2009 و وی ری 1.5 استفاده می کنم. بی صبرانه منتظر کمک دوستان هستم.
باتشکر:cry:

tearose

Active Member
ببین unit درست تنظیم شده یا نه بعدشم دقیقا به همون شکلی که بخوای که در نمیاد باید خودت یه کم بیشتر تنظیمش کنی

3dmad

Well-Known Member
شما برای اجسامی که میسازید باید از uvw map (اگه جسمتون ساده است) یا uv unwrap (اگه جسمتون پیچیده است) استفاده کنید.

klik

New Member
با تشکر از دوستان ولی مشکل جای دیگه است. اصلا احتیاجی به این اصلاحگرها نیست. قابلیت متریال های آماده وی ری این است که وقتی از اونها استفاده می کنیم بدون هیچ تنظیم خاصی خودش بهترین خروجی رو برای ما در نظر می گیره ولی وقتی من این کار رو انجام می دم همه چی خوبه فقط تکستچر خیلی ریز است بقدری ریز که دیده نمیشه و باید اندازه ی اونو دستی تغییر بدم ولی تو اموزشی که دارم اینجوری نیست و با اعمال کردن تکستچر به کار بدون هیچ تنظیم خاصی تکستچر با همان اندازه اعمال میشه.

3dmad

Well-Known Member
با تشکر از دوستان ولی مشکل جای دیگه است. اصلا احتیاجی به این اصلاحگرها نیست. قابلیت متریال های آماده وی ری این است که وقتی از اونها استفاده می کنیم بدون هیچ تنظیم خاصی خودش بهترین خروجی رو برای ما در نظر می گیره ولی وقتی من این کار رو انجام می دم همه چی خوبه فقط تکستچر خیلی ریز است بقدری ریز که دیده نمیشه و باید اندازه ی اونو دستی تغییر بدم ولی تو اموزشی که دارم اینجوری نیست و با اعمال کردن تکستچر به کار بدون هیچ تنظیم خاصی تکستچر با همان اندازه اعمال میشه.

نه عزیز جان این کوچیک یا بزرگ بودن تکسچر یه جهتش مربوط به متریال وی ری هست جهت دیگش مربوط به آبجکت شما میشه که باید اونو تنظیم کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا