مشکل در متریال دادن ب ابجکت ها

سلام

چطور میشه ب ی ابجکت توی مکس جوری متریال داد که اون متریال به کل ابجکت نسبت داده نشه؟ مثلا وقتی میخوام برگ های یه ابجکت درخت متریال مورد نظرمو بدم اما اون متریال برگ به کل ابجکت که شامل تنه و شاخ و برگ ها میشه نسبت داده میشه...چطور باید این مشکلو حل کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

• :sad:

saloolix

Member
والله این کار سختیه.اصولا درختی که ساخته میشه باید به صورت چند آبجکت مجزا ساخته بشه و برگها و شاخه ها جدا از هم باشن که در این صورت مشکلی نیست.اگه اینطور نیست باید درخت رو به آبجکت قابل ویرایش (editable poly) تبدیل کنی و برگهارو انتخاب کنی و بهشون متریال بدیو بعد تنه رو انتخاب کنی و ...!تو این حالت یکم کارت سخت میشه ولی فک کنم راه دیگه ای نباشه به نظر من.
تا جایی که من میدونم البته.اگه دوستان دیگه هم اطلاعی دارن لطف کنن راهنمایی کنن.

taghi abbas

Well-Known Member
سلام فکر کنم باید به editable poly تبدیل کنی بعد بری تو polygon و تمام برگ ها رو انتخاب کنی بعد دکمه ی deattach رو میزنی تا برگ ها به عنوان آبجکت مجزا تبدیل شن . حالا میتونی متریال جدا به هر کدوم بدی.
راه دوم هم اینه که تعداد material id رو در edtaible poly جسم اصلی افزایش بدی و بعد با انتخاب هر تکه و نسبت دادن به ID بهش متریال خاصی بدی یعنی اگه روی دو باشه میتونید دو تا متریال بدید. البته دقیقا نمیدونم چون من با رنگ ها کار کردم مثلا برای یه کره یه خط وسط سفید و بقیه مثلا سبز کردم.اینجوری شد ولی برای متریال ها رو نمیدونم

rmreza

Well-Known Member
با سلام
اگه از درخت های خود تری دی مکس استفاده میکنی که کارت راحت است کلا تمام آبجکت های اصل تری دی مکس دارای متریال id هستند. برای اینکه متریال هاشو در دسترس داشته باشی و بدونی چیه باید این کار رو بکنی:
به قسمت متریال ادیتور برو حالا روی گزینه ی قطره چکان کلیک کن و بعد روی در ختی که داری کلیک کن خوب تموم شد حالا برات متریال ها به صورت تفکیک شده قابل دسترسه و میتونی به قسمتی که خواستی متریال بدی . بهترین روش برای متریال دادن متریال id میباشد. شما این کار رو میتونی برای در ها ، پنجره ها و آبجکت های آماده دیگه تری دی مکس انجام بدی . البته از قسمت edit poly میتونی استفاده ولی برای زمانی که آبجکت مورد نظر شما بدون متریال میباشد وبا انتخاب mesh ها مثلا مش های برگ ها و بعد دادن متریال id از قسمت پایین تنظیمات edit poly وزدن دکمه اینتر این کار رو انجام بدی و بعد باید به متریال ها بری و بعد به آبجکت مورد نظر متریال ، multy material بدی حالا باید مشخص کنی که چند تا id متریال داری و اینجا تعداد رو و مشخص کنی و بعد به برگ ها مثلا id= 2 رو دادی به سراغ material id 2 میری و به اون متریال میدی و این میشه متریال فقط برای برگ ها یا یک قسمت مشخص از جسم
امیدوارم به جوابت رسیده باشی.
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا