مشکل در متحرکسازی

Mahdidis

Active Member
دوستان مشکلی دارم در متحرکسازی : من می خوهم یک رود را شبیه سازی کنم که از دامنه کوه سرچشمه میگیرد و در پایین کوه دریاچه ای ایجاد می کند . رودخانه را با loft ایجاد کردم اما متحرکسازی؟

Mahdidis

Active Member
فکر کنم منظورم را خوب توضیح ندادم . فکر کنید روی نقشه می خواهید شهر اصفهان را با یک خط به تهران وصل کنید و باید این خط از ثانیه صفر شروع و در فریم 100 به مقصد برسد حالا چه طوری این متحرکسازی را انجام می دهید . البته اون خط مثلا 4 تا پیچ هم داره.

3DTotal

Well-Known Member
فکر کنم منظورم را خوب توضیح ندادم . فکر کنید روی نقشه می خواهید شهر اصفهان را با یک خط به تهران وصل کنید و باید این خط از ثانیه صفر شروع و در فریم 100 به مقصد برسد حالا چه طوری این متحرکسازی را انجام می دهید . البته اون خط مثلا 4 تا پیچ هم داره.

خب عزیز این فرضی که گفتید با پست اولی خیلی فرق داره /
شما دقیقا کاری که باید انجام بدهی همین فرضی هست که گفتید ؟؟

Elton John

Member

این فایل رو دانلود کنید ( فایل مکس 2011) مشکلتون حل میشه بعد از باز کردن فایل کافیه play animate رو بزنید خودتون متوجه میشید

13 ک فایل مکس 2011:

کد:
http://s1.picofile.com/file/6665629774/young_animator_test1.rar.html

جدیدترین ارسال ها

بالا