مشکل در لود فایل فلش در فلش دیگر

kambujieh

Member
سلام
من زیاد با AS3 آشنا نیستم. می خوام با کلیک روی یک دکمه یه فایل فلش دیگه لود بشه
با کمک کدهای آماده تونستم کد پایین رو پیدا کنم. ولی مشکل این کد اینه که فایل فلش قبلی باقی می مونه و روی اون فایل فلش جدید باز می شه
ولی من می خوام اثری از فایل فلش قبلی نباشه

[JSS]

asd.addEventListener(MouseEvent.CLICK, fl_ClickToLoadUnloadSWF);

import fl.display.ProLoader;
var fl_ProLoader:proLoader;

//This variable keeps track of whether you want to load or unload the SWF
var fl_ToLoad:Boolean = true;

function fl_ClickToLoadUnloadSWF(event:MouseEvent):void
{
if(fl_ToLoad)
{
fl_ProLoader = new ProLoader();
fl_ProLoader.load(new URLRequest("Road-Interactive_2.swf"));
addChild(fl_ProLoader);
}
else
{
fl_ProLoader.unload();
removeChild(fl_ProLoader);
fl_ProLoader = null;
}
// Toggle whether you want to load or unload the SWF
fl_ToLoad = !fl_ToLoad;
}
[/JSS]​

flash.developer

Active Member
منظورت رو خوب متوجه نشدم؛ می‌خوای یک فایل فلش جدید باز کنی و فایل فلش فراخواننده رو ببندی؟
با این کدی که نوشتی یک فایل فلش رو در داخل فایل فلش مادر لود می‌کنی و می‌تونی مثل یک مووی کلیپ با اون رفتار کنی.

kambujieh

Member
بله ولی من نمی خوام اثری از فایل فلش مادر باشد. در واقع با کلیک روی یک btn وارد فایل فلش دیگری شوم.

flash.developer

Active Member
اگه خروجی فایلت اجرایی هست می‌تونی فایل دوم رو که در پوشه fscommand قرار داره فراخوانی کنی و بعد از این، دستور خروج رو صادر کنی

++Hadi++

Active Member
راهش اینطوری هست...
اگر می خواهید با یه فایل دیگه ریپلیس بکنید، تو اکشن 2 راه هایی رو داشتید که تو اکشن 3 اون راه رو ندارید. در واقع تو لود کردن یه فایل فلش تو اکشن 2 داخل روت اصلی می تونستید اونو کلا ریپلیس کنید ولی تو اکشن سه نمی تونید.
پــــــــــــــــــــــــس
مجبورید از یه فایل سوم به عنوان فایل اصلی استفاده کنید و فایل اصلی یه لودر اصلی داره که اول فایل اول رو لود و سپس فایل اول رو آنلود و فایل دوم رو لود می کنه.
البته تو این حالت باید سایز صحنه فایل اول و دوم یکی باشه...

آخرین ویرایش:

kambujieh

Member
راهش اینطوری هست...
اگر می خواهید با یه فایل دیگه ریپلیس بکنید، تو اکشن 2 راه هایی رو داشتید که تو اکشن 3 اون راه رو ندارید. در واقع تو لود کردن یه فایل فلش تو اکشن 2 داخل روت اصلی می تونستید اونو کلا ریپلیس کنید ولی تو اکشن سه نمی تونید.
پــــــــــــــــــــــــس
مجبورید از یه فایل سوم به عنوان فایل اصلی استفاده کنید و فایل اصلی یه لودر اصلی داره که اول فایل اول رو لود و سپس فایل اول رو آنلود و فایل دوم رو لود می کنه.
البته تو این حالت باید سایز صحنه فایل اول و دوم یکی باشه...

ممنون آقا هادی

اگر امکان دارد طریقه ی آنلود کردن را هم بگذارید(اگر زحمتی نیست این سه فایل را خودتون بسازید و پیوست کنید)

++Hadi++

Active Member
آنلود کاری نداره...
کافیه به همون روشی که نوشتی تو اکشن 3 یه Loader بسازی و هر وقت بعد از پر کردن خواستی خالیش کنی اسم اون لودر رو بنویسی و بعدش بنویسی
PHP:
var myLoaedr:Loader=new Loader();
...
...
myLoaedr.unloadAndStop();
یا
myLoaedr.unload();

جدیدترین ارسال ها

بالا