مشکل در لایه بندی دستور StageWebView

nenrco

New Member
سلام به دوستان
من با دستور stageWebView یک شی نمایشگر وب رو برای اندروید ساختم .ولی این صفحه وقتی لود میشه هیچ شی دیگه ای روی اون قرار نمیگیره.
1 . چطور میتونیم که لایه های اون رو بسطح بندی کنیم تا بتونیم یه پنجره POP UP رو روش باز کنیم
2 . آیا راهکار مناسب تری برای بازکردن صفحه وب در اندروید هست
لطفا راهنمایی فرمایید .
با تشکر

Fanous

Well-Known Member
سلام به دوستان
من با دستور stageWebView یک شی نمایشگر وب رو برای اندروید ساختم .ولی این صفحه وقتی لود میشه هیچ شی دیگه ای روی اون قرار نمیگیره.
1 . چطور میتونیم که لایه های اون رو بسطح بندی کنیم تا بتونیم یه پنجره POP UP رو روش باز کنیم
2 . آیا راهکار مناسب تری برای بازکردن صفحه وب در اندروید هست
لطفا راهنمایی فرمایید .
با تشکر

سلام
دقیقا نمیدونم این دستور شما کارش چیه و چجوری وب رو اضافه می کنه
اما اگر مثل addchild کار میکنه ، میتونین توی لایه مورد نظرتون یک مووی کلیپ ایجاد کنین و دستور مورد نظرتون رو به اون مووی کلیپ اعمال کنین ، مثلا :
my_mc.addchild

nenrco

New Member
سلام دوست گرامی
ممنون از وقتی که گذاشتید
این مورد مثل دستور addChildنیست که بشه به یک مووی کلیپ پیوندش دادو به بتونیم عمق لایه اون رو پیدا کنیم و غیره ....
این در اصل یک Web viewer است که میتونه آدرس سایتی رو که بهش دادیم رو نمایش بده . مثل یک Browser . ولی با ساختار Always on top روی صفحه قرار میگیره.
حالا امید وارم بتونید جواب سوال اصلی من رو بدهید.
با تشکر فراوان

Fanous

Well-Known Member
سلام دوست گرامی
ممنون از وقتی که گذاشتید
این مورد مثل دستور addChildنیست که بشه به یک مووی کلیپ پیوندش دادو به بتونیم عمق لایه اون رو پیدا کنیم و غیره ....
این در اصل یک Web viewer است که میتونه آدرس سایتی رو که بهش دادیم رو نمایش بده . مثل یک Browser . ولی با ساختار Always on top روی صفحه قرار میگیره.
حالا امید وارم بتونید جواب سوال اصلی من رو بدهید.
با تشکر فراوان

سلام
این جواب رو توی یه سایت دیدم ، گفتم واستون بذارم
کد:
StageWebView is always on top of the display list. There is a work around where you can draw it to BitmapData object and then display that in a Bitmap in the back of the display list using drawViewPortToBitmapData

Obviously the drawn version is not interactive.

nenrco

New Member
درسته من هم یه جایی این مسئله که در بالا ترین لایه قرار میگیره رو خونده بودم . توی پست قبلیم هم به اون اشاره کردم .
یه راه حلی براش پیدا میکنم
در هر حال ممنون .

جدیدترین ارسال ها

بالا