مشکل در فروشگاه وردپرس

flash man

Member
سلام به همه ی دوستان
من یه فروشگاه نصب کردم روی سایتم ( با سیستم وردپرس ) که البته به خوبی نصب شد ولی وقتی محصولی اضافه میکنم هیچ سیستمی نداره ک بخواد قیمت اضافه کنه یا حتی خرید آنلاین داشته باشه ، وقتی روی دکمه خرید کلیک می شه هیچ اتفاقی نمی افته
این آدرس سایت که فروشگاه روش نصب شده : www.navidesign.ir
باید چیکار کنم؟ ممنون میشم اگه کمک کنید

VAHID216

مدیر بازنشسته
با سلام
افزونه فروشگاه نصب کردید یا فقط قالب فروشگاه ؟

VAHID216

مدیر بازنشسته
خوب حالا که گفتید می شه فهمید مشکل از کجاست . البته مشکل نیست. هنگام ارسال پست یه قسمت در زیر جایی که پست می نویسید هست به نام زمینه های دلخواه ، از منوی باز شونده اونجا می تونید زمینه مورد نظر رو انتخاب کنید حالا بسته به نوع قالب اسمش متفاوت هست که مثلا شما الان دنبال قیمت هست ممکنه price یا مشابه باشه.
انتخاب کنید و روبروش عدد یا هر چیزی رو که دوست دارید بنویسید.
موفق باشید

flash man

Member
مرسی وحید جان ، ولی خود قالب بطور پیش فرض زمینه ی دلخواه نداره که من انتخاب کنم ،البته می تونم خودم زمینه اضافه کنم ولی بازم فایده نداره و هیچی نشون نمیده
زمینه دلخواه پلاگین نداره برای نصب؟

VAHID216

مدیر بازنشسته
خواهش می کنم. زمینه دلخوه امکانی هست که خود وردپرس داره نیاز به استفاده از افزونه نیست. حالا که قالبتون پشتیبانی نمی کنه شما آموزش زیر رو بخونید :
http://gonahkar.com/archives/1387/02/13/wordpress-custom-fields-part-1-زمینه-دلخواه/
بعد با ویرایش قالبتون خودتون می تونید قیمت یا هر چیز دیگه ای که دوست دارید رو اضافه کنید.
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا