مشکل در فایل خروجی

bofalo

New Member
سلام.
دوستان من یک shape داخل فتوشاپ میسازم اما وقتی خروجی میگیرم آخر قسمتش نقطه چین و بالاو پایین میشه
عکس هاشو گذاشتم داخل فتوشاپ و بعد از خروجی
ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از کجاست

0ps_2310013891213414176.png
0Untitled-1_30020138912129317605.gif

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
شما مشخصه ک درست گوشه ها رو نچسبوندید
ctrl+t رو بزن ترنسفرم ک شد از بالا بکش تا بچسبه به بالای سند , کلا شما از هر طرف کامل باید بکشی مثلث رو تا بچسبه کامل به گوشه ها

bofalo

New Member
شما مشخصه ک درست گوشه ها رو نچسبوندید
ctrl+t رو بزن ترنسفرم ک شد از بالا بکش تا بچسبه به بالای سند , کلا شما از هر طرف کامل باید بکشی مثلث رو تا بچسبه کامل به گوشه ها
باز هم وسطش یکم بالا پایین میفته اما با png که ذخیره می کنم کاملا درسته اما خوب من نیاز دارم بنر باشه

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوست عزیز این ویدئو رو ببین شما یه جای کارت ایراد داره حتما وگرنه png یا jpg یا هر فرمت دیگه هیچ فرقی نمیکنه

پیوست ها

• Mosalas.rar
    351.8 کیلوبایت · بازدیدها: 16

bofalo

New Member
دوست عزیز این ویدئو رو ببین شما یه جای کارت ایراد داره حتما وگرنه png یا jpg یا هر فرمت دیگه هیچ فرقی نمیکنه
ممنون از شما فقط یک سئوال ممکن هست چون بک گراند رو transparent گذاشته میشه این اتفاق بیفته ؟

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
نه
الان همین روش ک من رفتم رو میتونید بکگراند رو حذف کنید و ترنسپرنت شه و ذخیره با هر فرمتی کنید
احتمالا همون ترنسفرم کردنتون ایراد داره که نمیچسبونید گوشه ها رو به زاویه ها
سوالی بود بفرمایید

bofalo

New Member
درست نشد من فایل psd رو ضمیمه کردم شما ناگه کنید بهش و یک بار با همین طرح من gif ذخیره کنید
ممنون میشم ببینید مشکل از کجاست

پیوست ها

• testa.psd
    303.2 کیلوبایت · بازدیدها: 2

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
این خدمت شما

مشکل شما اینه یه مربع رو چرخوندی داخل اون و میخواید مثل ایجاد کنید به صورت ( دقت چشمی) که نمیشه اینطوری دقیق در بیاد
شما یه مربع ب صورت shape وارد کن و اونوفیکس کن توی زاویه ها ؛ سپس گره گوشه بالا سمت راست رو توسط ابزار pen tools حذف کن ؛ میشه مثلث
مث این ک من ساختم براتون
فایل خدمت شما

پیوست ها

• testa.psd
    281.6 کیلوبایت · بازدیدها: 3

جدیدترین ارسال ها

بالا