hossein2kk
Member
سلام دوستان !
خوبید چه خبر چی کارا ...
والا من دارم یه CMS رو فارسی می کنم وقتی فایل های داخل پوشه CMS رو برای فارسی کردن زبان انگلیسی رو کپی کردم واسمش رو persian گذاشتم و داخل اون وقتی شروع به ترجمه کردم بعد از اینکه صفحه رو باز کردم دیدم به به چقدر زباون فارسی نازه @@@@!!!!!!
آقا این چرا اینجوری شده
نمیدونم چرا فکر کنم به خاطر کدینگ صفحه است نمی دونم ولی چطور باید تغییرش بدم !
یه جوری شبیه به زبونه یونان باستان شده !
من تاپیک های قبلی رو حتی اونی که آقا صادق در تاپیک " اگه فارسی سازی بلدی ؟ پس بیا تو" یا تاپیک های دیگه ام خوندم ولی کسی جواب در ستی به من نداد ! پس تو رو خدا حوالمون نکنید برای جستجو تو فروم !
تو اون تاپیک نوین پرداز هم یه جوری از سر باز کنی ماهیگیری رو یاد داده بود ! البته بازم زحمتش قابل تقدیره !
در ضمن من وقتی می خواستم برای راست به چپ کردن اقدام کنم نمی دونستم کد
رو کجا بذارم فقط توی قسمت <body> لازمه یا باید جاهای دیگه هم رو تغییر بدم !
دستتون درد نکنه دمتون هم قیژ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوبید چه خبر چی کارا ...
والا من دارم یه CMS رو فارسی می کنم وقتی فایل های داخل پوشه CMS رو برای فارسی کردن زبان انگلیسی رو کپی کردم واسمش رو persian گذاشتم و داخل اون وقتی شروع به ترجمه کردم بعد از اینکه صفحه رو باز کردم دیدم به به چقدر زباون فارسی نازه @@@@!!!!!!
آقا این چرا اینجوری شده
نمیدونم چرا فکر کنم به خاطر کدینگ صفحه است نمی دونم ولی چطور باید تغییرش بدم !
یه جوری شبیه به زبونه یونان باستان شده !
من تاپیک های قبلی رو حتی اونی که آقا صادق در تاپیک " اگه فارسی سازی بلدی ؟ پس بیا تو" یا تاپیک های دیگه ام خوندم ولی کسی جواب در ستی به من نداد ! پس تو رو خدا حوالمون نکنید برای جستجو تو فروم !
تو اون تاپیک نوین پرداز هم یه جوری از سر باز کنی ماهیگیری رو یاد داده بود ! البته بازم زحمتش قابل تقدیره !
در ضمن من وقتی می خواستم برای راست به چپ کردن اقدام کنم نمی دونستم کد
HTML:
directtion:rtl;
رو کجا بذارم فقط توی قسمت <body> لازمه یا باید جاهای دیگه هم رو تغییر بدم !
دستتون درد نکنه دمتون هم قیژ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!