مشکل در فارسی نویسی در فلش

king75

Member
دوستان وقتی میخواهم فردا تایپ کنم مشکل ایجاد میشه

هم وقتی خودم درست می کنم هم وقتی که یک کار آماده رو دانلود می کنم

مثلا می نویسیم مجید آنلاین اینتر می زنم save بشه

اینطوری میشه

ن ی ا ل ن آ د ی ج م

اینطوری میشه ولی اون فاصله هم نداره و به هم میچسبه :-?

ali512

Active Member
شما باید از یک فارسی نویس مثل فارسی نویس مریم استفاده کنید .

mohammad.sub7

کاربر فعال
قبلاً زياد راجع به اين مبحث صحبت شده ميتوني جستجو كني تو سايت. اما 1 روش ديگه :

ميدونيد كه اكشن اسكريپت 3 به كمك tlf فارسي رو ساپورت ميكنه . حالا شما ميتوني پرو‍‍ژه اكشن 3 رو كنار پروژه خودت باز كني بعد

به كمك tlf متن فارسي رو بنويسي در آخر روي متن راست كليك كني و اون رو تبديل به shape كني(break Apart)

حالا ميتوني با خيال راحت متن رو كه shape كردي كپي كني و داخل پروژه خودت ببري

آخرین ویرایش:

mohammad.sub7

کاربر فعال
با تشکر از محمد عزیز
اما این tlf بیشتر فونت های فارسی رو ساپورت نمیکنه
چیکار باید کرد؟

--------------------------------------------------

سجاد جان فونتهاي B رو ساپورت ميكنه كامل. الان ديگه فونتهاي b مثل قديم 40 تا نيستن .من خودم 120 تا فونت b دارم

كه تقريباً نياز رو برطرف ميكنه. اما واسه فونتهاي ديگه مثل نستعليق و نسخ و ... من از روشهاي ديگه مثل

نوشتن تو corel draw و تبديل كردن به shape استفاده ميكنم. يا اينكه همون فارسي ساز ها مثل فارسي نويس

آريا كه تو همه برنامه ها ميشه باهاش فارسي نوشت يا مريم و ... كمك ميگيرم

آخرین ویرایش:

alideburgh

New Member
دوستان عزیز سلام
یه خواهش خیلی بزرگ دارم. لطفا کمکم کنید . یک پروژه آماده فلش دارم که به صورت کاملا انگلیسی طراخی شده و تمام اطلاعاتشم رو هم از فایل های XML می خونه. با هر مشکلاتی که بود من تونستم خیلی از داستانش رو ok کنم و سایت انگلسیش تمام شده رفته .
مشکل من فارسی کردن همین سایت که پوستم رو کنده . من چجوری باید این فایل های XML رو فارسی کنم که فلش بتونه فارسی ها بخونه و جای نوشته های انگلیسی خال نمونه . ؟؟
مرسی ممنون میشم اگه جواب بدید

king75

Member
دوستان من متوجه نشدم چی کار کنم!!!!!!!!!!

خیلی مبتدی هستم تازه شروع کردم راستش در اصل خواستم دیروز شروع کنم به این مشکل خوردم لطفا کامل تر توضیح بدید

king75

Member
دوستان راهنمایی کنید من اصلا متوجه نشدم چی کار کنم :sad:

من تازه شروع کردم و شما می توانید یک جورایی حساب کنید هیچی بلد نیستم

arash121

Member
شما می تونید با نصب فارسی نویس میرداماد بر روی word هر متنی را با هر فونتی
به صورت وکتور ai ذخیره کنی و وارد فلش کنی ، بصورت shap قابل استفاده است
حجمش کمه واگر بزرگنمایی هم بشه افت کیفیت نداره ، البته نسخه 2 میرداماد

phpweb

Active Member
دوستان من یه فایل فلش دارم که از طریق تگها اچ تی ام ال مقادیر انگلیسی رو می گیره و توی فایل فلش نمایش می ده. اما مطالب فارسی رو نمایش نمی ده.

اگر فونتهای فارسی رو به این فایل اضافه کنم، مشکلی توی نمایش متنها ایجاد نمی شه؟

emadvet84

New Member
سلام دوست عزیز.
من هم مشکل شما رو دارم. به جوابت رسیدی؟ چجوری درست میشه؟ من توی فابل xml هرچی تایپ میکنم از حرف ی به هم میریزه. متن به هم ریجته ی فارسی رو البته توی فایل اصلی نشون میده. چیکار باید کرد

soheyl_m6

New Member
دوستان وقتی میخواهم فردا تایپ کنم مشکل ایجاد میشه

هم وقتی خودم درست می کنم هم وقتی که یک کار آماده رو دانلود می کنم

مثلا می نویسیم مجید آنلاین اینتر می زنم save بشه

اینطوری میشه

ن ی ا ل ن آ د ی ج م

اینطوری میشه ولی اون فاصله هم نداره و به هم میچسبه :-?

سلام...منم همین مشکل رو دارم... من یه سایت آماده دارم که از طریق xml میخونه... من فونتها رو به tlf تبدیل کردم . embed هم کردم ولی خوب باز بر عکس و به هم نچسبیده نشون میده... چی کار باید بکنم؟؟!! اگه بتونین راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.

++Hadi++

Active Member
فک کنم مشکل از نوع فونتتون باشه که ی فارسی رو ساپورت نمی کنه.عیب نداره اول رشته متنتونو یه تغییر بدین و بعد بریزین تو تکست فیلد :
PHP:
str=str.split("ی").join('ي');
در واقع کاراکتر ی معمولی رو با کاراکتر ی جدید replace کردیم و برا نوشتن کاراکتر ی جدید باید shift+X رو بگیرید البته تو حالت فارسی کیبورد.بعد همه چی درست می شه.فقط و فقط هم مشکل از خود فونتی هست که انتخاب کردین.در ضمن کاراکتر سمت چپی همون ی معمولی هست که بدون دو نقطه عربی زیر می نویسه و کاراکتر ی سمت راستی همون ی دو نقطه دار زیر عربی مانند هست که البته باید با shift+X بنویسینش.
البته تو امبد فونت تو امضام آمورشای خوبی هست ولی نکته ای که خیلی گیر کرده بودم و دیگه مطمئن شدم که باش حتی تو ویندوز بدون فونت می شه فونت امبد شده رو با همون استایل ت=نشون داد اینکه که قبل از ریختن تکس در مشخصه text یا htmlText اون باید متغیر embedFonts شی tlf رو برابر با true کنید.بای...

soheyl_m6

New Member
ممنون از راهنماییت هادی جان ولی خوب مشکل فقط از ی نیست که بخوام با shift+x حلش کنم.... برای تمام حروف اینجوریه... مثلا اگر کلمه گالری رو تایپ کنم به صورت ی ر ل ا گ نشون میده و وقتی بر عکس تایپش کنم هم تو خروجی به صورت گ ا ل ر ی نشون میده.... شاید نوع فونتی که من استفاده می کنم ساپورت نمیشه؟!؟ شما از چه فنتی استفاده کردین که جواب میده؟!؟!

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
ممنون از راهنماییت هادی جان ولی خوب مشکل فقط از ی نیست که بخوام با shift+x حلش کنم.... برای تمام حروف اینجوریه... مثلا اگر کلمه گالری رو تایپ کنم به صورت ی ر ل ا گ نشون میده و وقتی بر عکس تایپش کنم هم تو خروجی به صورت گ ا ل ر ی نشون میده.... شاید نوع فونتی که من استفاده می کنم ساپورت نمیشه؟!؟ شما از چه فنتی استفاده کردین که جواب میده؟!؟!
احتمالا درست Embed نشده است یا فونت شما مشکل دارد
در TLF فونت یونی کد مثل سری B Yekan و... را می توانید استفاده کنید
برای Embed کردن تیک همه کاراکتر ها را بزنید
در ضمن فلش پلیر باید روی 10 به بالا تنظیم شود
در بخش پانل Properties هم از بخش بالا سمت راست هم دو تیک مربوطه به Show Asian Option و Show RTL را بزنید
تا تنظیمات آن در زیر نمایش داده شود و آنها را روی Persian و RTL قرار دهید

موفق و پیروز باشید

soheyl_m6

New Member
احتمالا درست Embed نشده است یا فونت شما مشکل دارد
در TLF فونت یونی کد مثل سری B Yekan و... را می توانید استفاده کنید
برای Embed کردن تیک همه کاراکتر ها را بزنید
در ضمن فلش پلیر باید روی 10 به بالا تنظیم شود
در بخش پانل Properties هم از بخش بالا سمت راست هم دو تیک مربوطه به Show Asian Option و Show RTL را بزنید
تا تنظیمات آن در زیر نمایش داده شود و آنها را روی Persian و RTL قرار دهید

موفق و پیروز باشید

سلام دوست عزیز... اگر روی 10 به بالا نباشه که اصلا نمیشه از tlf استفاده کرد.... ولی خوب روی persian فراموش کرده بودم بزارم که این کار رو هم انجام دادم... ولی متاسفانه باز هم تغییری ایجاد نمیشه... فونت رو هم تغییر دادم ولی باز هم نشد.....

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
سلام دوست عزیز... اگر روی 10 به بالا نباشه که اصلا نمیشه از tlf استفاده کرد.... ولی خوب روی persian فراموش کرده بودم بزارم که این کار رو هم انجام دادم... ولی متاسفانه باز هم تغییری ایجاد نمیشه... فونت رو هم تغییر دادم ولی باز هم نشد.....
دوست گرامی ، tlf نه به این صورت کنونی برای نسخه 9 هم فکر می کنم ارائه شد ولی استفاده از آن به سادگی کنونی نبود (البته اگه درست یادم باشد)

اگر همه تنظیمات رو درست انجام داده باشید با همه فونت های Unicode فارسی بدون مشکل جواب خواهد داد...

بنده در این مقاله برای کاری دیگر از tlf استفاده کرده ام که فایل سورس آن را نیز قرار دادم...
حفاظت از محتوای گرافیکی فلش در اکشن اسکریپت ۳ با دست خالی!

موفق و پیروز باشید

soheyl_m6

New Member
با تشکر فراوان از همه دوستای عزیزم و راهنماییهای خوبتون... من مشکلم حل شد بالاخره.... خیلی لطف کردید... سپاسگزارم!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا