مشکل در طراحی

سلام دوستان
در چند مورد نیاز به کمک دارم و همه مربوط به سایت آسان دانلود هست
1-چگونه می شود منویی مانند منوی بالای سایت آسان دانلود ساخت که هم علاوه بر داشتن زیر منو روی هر کدام برویم رنگش مثل اون عوض شه؟
2-چگونه می توان بین پست ها تبلیغات قرار داد؟
3-چگونه می توان مثل آسان دانلود تنظیم کرد که هر پست رنگ عنوان و ادامه مطلب یکسان و به چند رنگ باشه؟

sheisebaboo

Active Member
سلام
پاسخ ها:
1- اول باید cssهای مربوطه رو در فایل cssتون بدید و بعد با کدهای php و داینامیک اون cmsتون فراخوانی کنی. بصورت دستی هم میتونید.
2- cms ای که ازش استفاده میکنید قابلیت همچین کاری رو بوسیله ی ماژولها،افزونه ها و یا shortcodeها داره. که با جستجو در سایت خود cmsتون یا گوگل میتونید پیدا کنید.
3- هر cms ،کدهای php و حلقه های مخصوص خودش رو داره که شما میتونید در حلقه ی نمایش مطالب تعریف بکنید که مطالب هر موضوع خاصی رو با یک رنگ متمایز نشون بده.

sheisebaboo

Active Member
1-شما از چه cmsی اصلا میخواهید استفاده کنید؟
2- این چیزایی که شما فرمودید، آموزشش 1-2روزه نیست که بشه یاد داد و گفت. شما باید علم cssنویسی رو داشته باشید،باید php رو بدونید،باید با حلقه ها کاملا آشنا باشید

دوست گرامی وقتی تو انجمن جوملا پیام میذارم معلوم cms چیه
هم php بلدم و iهم css
هدفمم از این پست اینه که سریعتر بتونم مشکلمو حل کنم
بهترین کارمم تو سایت سازی pps-co.ir بود

AmIn 1412

Active Member
به نام خدا
سلام
برای تبلیغات گذاشتن میان پست ها خوب یک کامپوننت بود قبلا اسمشو یادم نیست توی گوگل بزنی کامپوننت برای ایجاد تبلیغ در جوملا چیز هایی دست گیرت میشه
برای رنگ بندی در موضوع پست هات خوب هم در css و هم در frontpage صفحه ات یک چیز هایی باید اضافه کنی دیقیق تر بخوای باید کدد نویسی کنم برات بفرستم
در css کلاس لایوت رو باید براش کد نویسی کنی نمونه شو میتونی با ی قالب ساده آرتیستر شروع کنی که ببینی در کجاها این کد ها رو نوشته که به چطور نمایش داده بشوند
و برای منو هاتم میتونی از یک سری ماژول منو استفاده کنی که استایل هاش قبلا تنظیم شدس یا همون برای ساده تر بودن از قالب های آرتیستر می تونی استفاده کنی
فکر کنم تونستم ی چیز کوچکی بگم ببخشید خلاصه
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا