مشکل در صدا به هنگام لود مووی کلیپ

سلام ... مسله بسیار مهم است و تا حدی حرفه ای ..
شرح

یک فایل داریم به اسم main.swf که روش با استفاده از یک پلیر صدایی که ساختم و توسط یک کلاس کنترل میشه به اسم کلاس hosein_sound در حال پخش آهنگ است ...
یک فایل دیگر دارم p1.swf که بر روی این صفحه لود میشه و در واقع میشه بچه این صفحه ... اینم از این ... این صفحه یک پلیر صدا داره با حالت فقط قطع و وصل .. خوب مسله اینجاست که >>> توجه کنید که من میخوام از داخل page1.swf روی کلاسی که توی main.swf داشتم کنترل داشته باشم ... و صدا رو توسط توابع اون قطع کنم ( یکسری توابعی مثل قطع و وصل صدا که خودم توی کلاس تعریف کردم ) یعنی میخوام زمانی که صدای صفحه فعلیم پخش شد صدای صفحه main.swf قطع بشه و بالعکس ...

لذا پدرم در اومده ! اومدم اول این کارو کردم

1 کلاس صدای hosein_sound رو توی Page1.swf صدا زدم و با استفاده از توابع قطع و وصلی که اشاره کردم خودم نوشته بودم اومدم و میخواستم صدا رو قطع کنم که طبیعتا کار مسخره ای هستش و ارور میده چون دسترسی به اشیاعش ندارم

2 اومدم و پدرم در اومد ! و از روی فایل main.swf خواستم روی اشیاع داخل فایل لود شده کنترل کنم که درواقغ بخوام زمانی که صدای فایل لود شده پخش شد من صدای فایل فعلی خودم رو قطع کنم ! که بازم بد نیست ولی خیلی پیجیدست

کلا به من بکید چجوری میتونم به شیع صدای روی روت اصلیم که توسط یک کلاس کنترل میشه دسترسی پیدا کنم و از توابعش استفاده کنم ؟؟؟ و صداش رو قطع کنم ... در صورتی که خواسنتید فایل رو هم آپ میکنم ..
ممنون درود:rose:

++Hadi++

Active Member
بهترین راه استفاده از کلاس هایی با توابع استاتیک هست.در واقع این کلاس با توابع و متغیر های استاتیک شبیه به یه سرور تو یه شرکت می مونه که وقتی فرد a و فرد b می خوان ارتباط داده ای داشته باشن که فرد a مقدار یا چیزی رو به فرد b بده،تو یه جایی که جفتشون دسترسی دارن،به هم اون مقدار یا فایل یا هر چیز دیگه ای رو می دن.تو امضام هم آموزش استاتیک هست و هم تو آموزشای اکشن 3 از صفر تا بینهایت ،فصل چهارم یا شی گرایی خودم آموزشش دادم.متغیر های استاتیک رو سرچ کن.

مرصی هادی جون کلا بدون استاتیک هم حل شد ! نمیدونم فقط اومدم کلاسمو ایمپورت کردم دیگه شناخت توابعشو ! ! حل شد کلا

جدیدترین ارسال ها

بالا