مشکل در شروع رندر vray

amin256

Well-Known Member
سلام دوستان.
تا کنون بار ها رندر گرفتم و پروژه تحویل دادم ولی با این مشکل تا بحال مواجه نشده بودم.
الان وقتی شروع به رندر می کنم اول خط می نویسه transforming vertices و همونجا فریز میشه و حتی نرم افزار مکس هم جواب نمیده و تنها راه بستنش task manager هست. نمی دونم این مشکل از کجا سر در آورده .
خواهش می کنم از دوستان اگر کسی از این مشکل و راه حلش اطلاع داره پست بزنه. فردا باید کارمو تحویل بدم.
:sad:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
احتمالا از Displacement استفاده کردید و حجم کار بالاست که توی انجام عملیات Displace به مشکل میخوره و مشکل هم میتونه کم بودن رم شما باشه. Hair و Displace دو گزینه ای هستن که تعداد و کیفیتشون به شدت توی سرعت رندر تاثیر داره و باید با توجه به مشخصات سیستمتون کیفیت و تعداد اونها رو بالا ببرید.

amin256

Well-Known Member
پیداش کردم. مادیفایر hair and fair رو یکی از آبجکت هام بود که تا غیر فعالش کردم سرعت رندر طبیعی شد. به نظر میرسه vray بدجوری با این مادیفایر مشکل داره.:lol:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
اتفاقا ویری بدجور این مودیفایر رو قورت داده :)

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
درسته توی ورژن 3 وی ری خیلی سعی کرده سرعت رندر Hair رو بالا ببره و اونطور که خودش گفته تا 15برابر سرعت بیشتر شده، ولی این در صورتیه که سیستم شما رم کافی داشته باشه و پارامتر های Hair رو بر اساس مشخصات سیستمتون تنظیم کنید در غیر این صورت باز هم مشکل در رندر بوجود میاد. ضمنا وی ری Hair خودش رو بسیار بهتر و سریع تر از Hair مکس رندر میگیره ضمن اینکه در صورتی که بخواید از Hair مکس استفاده کنید باید مو ها رو روی حالت mr Prim قرار بدید.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
البته من مخالف حالت mr prim هستم. یه جورایی فیزیکال رندر نمیگیره.من روی geomtry میزارم یا تبدیل به حجم و بعد پروکسی میکنم

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

گزینه هایی مثل Hair یا Vray Fur,Displace,Vray Proxy از دسته احجام Dynamic هستند البته منظور دینامیک مربوط به فیزیک مکس مثل

MassFX نیست بلکه به این معنی که تنها در هنگام رندر در باکت در حال محاسبه Load میشند به همین دلیل در صورت استفاده از اونها در بخش Vray Setting

قسمت System رندر کننده Vray می بایست مقدار ِDynamic memory limit رو افزایش بدید( البته در صورت داشتن رم به میزان کافی )

به عنوان مثال اگه GB 16 رم دارید بهتره 8 GB اون رو به Dynamic memory limit اختصاص بدید.

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا