مشکل در سایه ها

سلام دوستان

یک تکه بزرگ کاغذ داریم و یک تیکه دیگه کاغذ کوچکتر هم روی کاغذ اول قرار داره
حالا می خواستم کاغذ اول از هیچ چیز سایه نپذیره و فقط از اون کاغذ کوچیکتر که روش قرار داره سایه بپذیره
چیکار کنم
آیا این قابلیت رو تری دی مکس داره؟

سایه.jpg

پیوست ها

• سایه.jpg
    سایه.jpg
    69.5 کیلوبایت · بازدیدها: 2

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
روی جسم راست کلیک کنید و Object Properties رو بزنید و از بخش General گزینه ی Receive Shadows رو غیرفعال کنید.

ممنون از لطفتون
اما دقت کنید سایه کاغذ کوچکتر هم با این کار دیگه روی کاغذ بزرگ نمیفته

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
نمیدونم همچین چیزی امکان داره یا نه، چون در حالت منطقی یک جسم یا سایه میگیره یا نمیگیره، میشه با جابجایی نور یا از طریق Excludeکردن جسم ها از نور ها همچین چیزی رو شبیه سازی کرد اما اینکه یک جسم فقط سایه ی یک جسم خاص رو نگیره تاحالا نه شنیدم و نه دیدم...

خوب اگه این طوره با افتخار باید بگم یکی از باگ های خیلی مهم 3dmax رو پیدا کردم :lol:
به نظر من باید تنظیماتی باشه که بگه این جسم از فلان جسم چند در صد سایه بگیره و از فلان جسم دیگه چند در صد سایه بگیره و همه اجسام تو قسمت سایه ها تنظیماتی رو داشته باشند
فکر کنم سازندگان این نرم افزار این جا کم کاری کردن

خلاصه از شوخی ها که بگذریم
الان وسط پروژه ام و نه می تونم نور محیط رو جا به جا یا کم و زیاد کنم و نه می تونم کارم رو پیش ببرم چون یک انیمیشنه که تا حالا همه شرایط موجود در محیط انیمیت شده و رندر شده فقط یه تغییرات جزیی می خواست که باید انجام بدم و فقط همون چند فریم رو دوباره رندر بگیرم
اگه عوض کنم شرایط طوریه که باید همه رو از نو رندر بگیرم

X-EAGLE

Member
:lol:
1-1-2014 1-09-24 PM.png

تعداد Key Light های تو صحنه رو دو برابر کن، یکی برای یک دسته از آبجکت ها نور بسازه و دیگری سایه (به صورت ترکیبی)

پیوست ها

• 1-1-2014 1-09-24 PM.png
    1-1-2014 1-09-24 PM.png
    319.2 کیلوبایت · بازدیدها: 3

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
نه این باگ نیست یه چیز طبیعیه به نظر من، چون غیر عادیه که یک جسم با سایه ی یک آبجکت قهر کنه :) شایدم من بلد نیستم و همچین چیزی وجود داشته باشه. درهرحال به نظر میرسه راه حل X-EAGLE کارت رو راه بندازه.

جدیدترین ارسال ها

بالا