مشکل در ساخت فایل خروجی air

enl!ven

Member
سلام خدمت همه استادان گرامی
من آموزش های خوبتون رو در مورد AIR نیگا کردم.فوق العاده بود. نمونه ای رو که برا آموزش "نحوه اتصال به دیتابیس" بود رو دانلود کردم. خواستم ازش خروجی air. بگیرم. کاملا ساخته میشه ولی وقتی اجراش میکنم خطا میده. تصویر خطارو ضمیمه کردم.
امیدوارم بتونین کمک کنین.
راستی ورژن AIR من 2.6

پیوست ها

• error.jpg
    error.jpg
    58.7 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

yaa110

کاربر فعال
این ارور وقتی به وجود میاد که نسخه قبلی را با یک certificate دیگه نصب کرده باشید. راه حل اینه که نسخه قبلی را uninstall کنید و به صورت دستی فولدر قدیمی را از محل نصب (معمولا program files) حذف کنید.

benyamin_pc

Well-Known Member
error دیدم عزیز
این ارور فقط دلیلش اونی نیست که دوست گرامیم خدمتت گفت این بحثش تو فروم ادوب هم هست
میتونم بگم ایر ی باگ فاجعه داره در حدی که نمیشه هیچ اطمینانی در گرفتن خروجی ایر از فلش داشته باشین و همه sdk های ایرو رو فلش راه اندازی کردم و با 5 تا فلش cs5 مختلف رو چنتا کامپیوتر رو چنتا ویندوز 7 تست کردم و باز همینه
متاسفانه ایر بعد 3 ورژن توی فلش هنوز این مشکل بسیار جدیو داره

benyamin_pc

Well-Known Member
البته مشکلات ایر خیلی زیاده و این فقط یکیشه . مثلا امکان داره 100 بار خروجی بگیری 1 بارش شانسی درست خروجی بده و امکان داره همین جور الکی موقه خروجی گرفتن تا بی نهایت وایسه و نه خروجی بده نه کنسل شه یا امکان داره بازم همین جور الکی الکی موقه باز کردن فایل fla ی ارور بده و باز نشه و مجبور شی 20 بار باز کنی ی بار درست باز شه بازم هست ........... من که کلا از ایر حالا حالاها نا امید شدمو عقیدم بود همیشه دوتا قدم جلوتر حرکت کنیم و با آخرین تغییرات و ورژن ها کار کنیم و بدونیمشون اما اگه میخای با ایر باشی یا شایدم فلش همیشه چندسال عقب تر از ایر باش تا دچار مشکل نشی مثلا ایرو 2 سال دیگه باهاش کار کن (اما یادش بگیر) الان خیلی فاجعه مشکل داره

جدیدترین ارسال ها

بالا